Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Store Hestedag - rekordbesøg

Store Hestedag i Roskilde blev i år et tilløbsstykke og slog rekord, med det største antal besøgende til dato, hjulpet på vej af et overdådigt flot og varmt sensommervejr, der gjorde det ekstra behageligt, at vandre rundt på pladsen og indtage de mange oplevelser og indtryk, som Roskilde Dyrskueplads havde at byde på i den forgangne weekend

 

Store Hestedag for enhver

Bedømmelser, opvisninger og forskellige konkurrencer er omdrejningspunktet for Store Hestedag: Ridning, hesteagility, kørsel, heste i fri dressur, deltag i clinics, hep på rytterne i Mounted Games og Sjællandsmesterskaberne i Pony Games, eller hvis du nyder blot fornøjelsen ved at se heste og hunde i alle former, farver og størrelser så er man ikke kommet forgæves til Store Hestedag arrangementet.

 

Arrangementet finder sted hvert år i overgangen til efteråret og i år var det 14. gang Store Hestedag blev afviklet og det er kun blevet større med årene.

 

Besøgsrekord i år

I år var der ekstra mange besøgende på Store Hestedag, En faktor der helt sikkert var medvirkende til arrangementets store succes i år, var et fantastisk varmt og solrigt sensommervejr, der gjorde det behageligt og særdeles oplagt at tage en tur til Roskilde Dyrskueplads for at opleve de 1.000 heste og mere end 600 hunde, der var en del af weekendens mange programpunkter.

 

Arrangementet i år slog nemlig samtlige publikumrekorder med hele 23.031 personer, der gik gennem indgangene til Store Hestedag, arrangementets hidtidige største antal besøgende.

 

Første weekend i september i 2018

Nåede du ikke arrangementet i år, kan du allerede nu booke ind i kalenderen til næste år. Arrangementet er nemlig allerede fastlagt til at finde sted i weekenden den 1-2 september 2018.

 

Link til Store Hestedags hjemmeside med besøgsoptællingen for 2017 og opslaget om næste års arrangement finder du her

 

Billede

 

Store Hestedag oplevede i år et rekord stort antal besøgende, hjulpet på vej af et dejligt og varmt sensommervejr i weekenden den 2-3 september 2017 ( Arkivfoto: JP.Photo.dk)

 


Tilføjet d. 05-09-2017 kl. 09:53 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider