Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Agria Dyreforsikring ny DRF hovedsponsor

Dansk Ride Forbund og Agria Dyreforsikring indgår fra 1. marts 2017 i et nyt samarbejde, hvor Agria Dyreforsikring bliver hovedsponsor for Dansk Ride Forbund de kommende fem år, og det giver fordele til medlemmerne!

 

Ny hovedsponsor

Dansk Ride Forbund og Agria Dyreforsikring indgår fra 1. marts 2017 i et nyt samarbejde, hvor Agria Dyreforsikring bliver hovedsponsor for Dansk Ride Forbund de kommende fem år

I forbindelse med samarbejdet tilbyder Agria Dyreforsikring alle, der er medlem af en rideklub under Dansk Ride Forbund, 10 procent rabat på hesteforsikringer.


Lars Moss (kommerciel chef i DRF), Angelique Kaaterud (hestekonsulent i Agria), Sonja Karaoglan (adm. direktør i Agria) og Jens-Erik Majlund (generalsekretær i DRF). (Dansk Ride Forbund).

 

Specialister i forsikring af dyr
Agria Dyreforsikring har siden 2011 forsikret kæledyr i Danmark, men er ny på det danske forsikringsmarked i forhold til hesteforsikring. Agria har dog stor viden og ekspertise fra det svenske marked, hvor selskabet har forsikret heste siden 1890, og den viden vil fremadrettet komme de danske hesteejere til gode.

 

"Vi vil gerne støtte op om ridesporten, og vi ser frem til et godt samarbejde med Dansk Rideforbund, til gavn for de danske ryttere," siger Sonja Karaoglan, direktør for Agria Dyreforsikring.

Agria Dyreforsikring tilbyder en bred vifte af hesteforsikringer: ansvars-, syge-, livs-, uanvendelighedsforsikringer og forskellige tillægsforsikringer som genoptræning og skjulte fejl. Agria tilbyder også en veteranforsikring, der er udviklet specielt til heste, der ved nytegning er 16 år eller ældre.

 

Rabat til medlemmer af rideklubber
Har du hest, så ved du også, hvor vigtig din hesteforsikring er, hvis hesten kommer til skade eller ligefrem må aflives. Det nye samarbejde mellem Dansk Ride Forbund og Agria Dyreforsikring betyder, at du som hesteejer kan få 10 procent rabat på forsikringen af din hest, hvis du er medlem af en rideklub under Dansk Ride Forbund.

 

"Vi er meget glade for aftalen med Agria Dyreforsikring, og vi ser frem til et godt samarbejde over de næste fem år. Det er både spændende og fordrende, at vi kan indgå i aftaler, der på denne måde kan komme vores medlemmer til gode, og det, at Agria er specialist i netop hesteforsikring, vil være til gavn for hele den danske hestesektor," siger Lars Moss, kommerciel chef i Dansk Ride Forbund.

 

Om Agria
Agria Dyreforsikring er en filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) (Agria Djurförsäkring) i Sverige. Forsikringsselskabet er specialiseret inden for forsikring af hund, kat og hest og har i mange år arbejdet specifikt med at forsikre folks kæreste eje - deres dyr.

 

Agria Dyreforsikring er Nordens største dyreforsikringsselskab. Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland og England. Hos Agria Dyreforsikring banker hjertet for dyrene, og selskabet afsætter hvert år en del af præmieindtægten til veterinærmedicinsk forskning. På den måde hjælper Agria til med at udvikle veterinærplejen - og er dermed med til at forbedre dyrenes liv på en anden måde.

 

Agria Dyreforsikring står også bag kåringen af Danmarks Dyrehelt. En årligt tilbagevendende konkurrence, hvor ejerne har mulighed for at nominere deres dyr på baggrund af den forskel, de gør i deres menneskers liv. Danmarks Dyrehelt udnævnes i efteråret i samarbejde med førende dyreorganisationer i Danmark. Hele Danmarks Dyrehelt 2016 blev den islandske hest Abel, der hver dag hjælper sin ejer med at forbedre hendes fysik, da hun er spastisk lammet.

 

Kontakt
Ved spørgsmål til forsikringer med mere kan du sende en mail til hest@agria.dk
Ved indgåelse af forsikringsaftale skal du huske at oplyse, at du er medlem af en klub under Dansk Ride Forbund.

 

Kilde: DRF

 

Billede

 

Lars Moss (kommerciel chef i DRF), Angelique Kaaterud (hestekonsulent i Agria), Sonja Karaoglan (adm. direktør i Agria) og Jens-Erik Majlund (generalsekretær i DRF). (Foto: Dansk Ride Forbund).


Tilføjet d. 24-02-2017 kl. 23:27 og sidst rettet den 25-02-2017 kl. 00:45 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: DRF og Forsikring.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
27-11-20 Fortløbende licenser med virkning fra januar 2021
27-11-20 Startsskud for DRF ForhindringsCup for voksne
27-11-20 Ryttermærkerne fornyes
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
03-11-20 Bestemmelser klar for Stutteri Ask Trophy
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
23-10-20 DRF og Ask går sammen om springturnering
21-10-20 Farvel til TREC som disciplin
21-10-20 Ny holdleder til U25 og seniorer


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider