Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Zoom - første fremvisning under rytter   VIDEO

Zoom, den smukke danskavlede reservefløj fra Westfalen i år, blev for første gang fremvist under sadel under fredagens hingsteshow i Verden, Landgestüt Celle. Hingsten udviser stor ridelighed og kvalitet i gangarterne, der lover godt for hingstens fremtid

 

Zoom - første fremvisning

Zoom der er danskavlet tysk kåret hingst efter Zack med Don Schufro som morfar og Bretano II som mors morfar, havde sin første officielle debut under rytter ved fredagens hingsteshow på Landgestüt celle. Stutteriet har netop købt hingsten.

 

Den smukke Hingst blev flot fremvist af den svenske rytter Jessica Lynn Andersson. Hingsten viser tydeligvis både stor ridelighed, og ikke mindst rigtig god kvalitet i samtlige 3 gangarter.

 

Dansk avlet

Den smukke hingst er avlet af Dorthe M. Jeppesen, der er bosat i Schweiz. Dorthe M. Jeppesen har med denne hingst fået stor anerkendelse for sin avl, da hingsten nu er kåret i to tyske forbund.

 

Moderhoppen til Zoom er DMJ Diva Dannebrog, der nu solgt og ejes af det britiske Stutteri Mount St. John, og bliver iøjeblikket redet af Lucinda Elliot som er ansat som rytter på stutteriet, hvorfor hoppen fremadrettet vil få føl via embryo overførsel.

 

Kåret i to tyske forbund

Først blev Zoom, fremstillet og kåret i Westfalen, hvor den dansk avlede hingst opnåede at blive reservefløj. Senest er han tillige kåret i hanoveraneravlen, hvor han opnåede præmie.

 

Se video af fremvisningen her

 

Læs mere om hingsten her

 

Billede

 

Den smukke danskavlede hingst Zoom, der nu er eget af Landgestüt Celle i Verden, Tyskland


Tilføjet d. 31-01-2017 kl. 12:06 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
12-08-19 Fabelle Noir årets hoppe i Westfalien
05-02-11 Dressurhingst til Schou & Skouboe
11-06-10 En legende er gået bort
28-11-09 300.000€ for præmiehingst i Westfalen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider