Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forbedringer i Heste-Nettet Lodge

Efter starten af Heste-Nettet Lodge i lørdags har vi modtaget mange forslag til hvordan systemet kunne laves bedre. Disse forslag har nu mundet ud i en række forbedringer, som gør det langt bedre at anvende Heste-Nettet Lodge.

En helt tydelig forbedring er at der nu under "Præsentationer", på lige fod med bogstaverne, er tilføjet en "Alle", som betyder visning af alle præsentationer i alfabetisk rækkefølge.

For at du nemmere kan få overblik over de forskellige præsentationer, så opdeles resultaterne nu i sider med 50 præsentationer pr. side.

Du kan nu lave en søgning mellem alle præsentationerne i Heste-Nettet Lodge. På nuværende tidspunkt er det muligt at søge efter Navn, Postnummer og Ryttersnak-navn

Hvis du ikke allerede har oprettet en præsentation af dig selv, så er det bare med at oprette dig selv,

Vi er nødt til at gøre opmærksom på at Heste-Nettet Lodge ikke er tænkt som endnu en mulighed for firmaer til at præsentere sig selv, men udelukkende for enkeltpersoner. Firmaer kan præsentere sig selv i Vejviser.

Forslag til forbedringer i Heste-Nettet Lodge er fortsat meget velkomne. Du kan komme med forslag ved at sende dem til Brian Nørremark eller skrive dem på vores "Forslag til Heste-Nettet"-forum.

 

Tilføjet d. 27-03-2001 kl. 19:34 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider