Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Pony endte i dybt mudderhul under skovtur

En organiseret skovtur i Suffolk endte næsten før den var begyndt for en fjorten årig rytter og hendes pony, og en undersøgelse er nu igang efter at en 14 årig rytter og hendes pony faldt i et mudderhul under en organiseret skovtur d. 23. oktober.


Kort efter starten på den 12 mil lange skovtur, hoppede ponyen lidt rundt og kom udenfor stien. Her forsvandt benene under den da den faldt i et græsdækket, ildelugtende mudderhul hvor den sad ubehjælpeligt fast i mudder helt op til sadlen.

 

Der blev straks ringet til James Smith, rideklubbens formand, der havde afmærket ruten tidligere og han var hurtigt på stedet. Her fandt han en meget mudret rytter og en yderst afslappet pony, i færd med at spise græsset rundt om hullet.

Heldigvis gik ponyen på intet tidspunkt i panik, og efter at have bedt rytteren om tilladelse fik han fjernet sadlen. I mudder til livet klappede han ponyen i bagen mens en kvindelig deltager trak i ponyen, og ved fælles hjælp lykkedes det at få ponyen op af hullet uden at skulle tilkalde en traktor.


Tilføjet d. 31-10-2016 kl. 20:11 af i kategorien Arrangementer.
Tags: Mudder og Skovtur.





Seneste relaterede nyheder
14-02-14 Er din hest disponeret for muk?
22-02-14 Sådan undgår du muk!
18-11-17 Kom vinteren i møde


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider