Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk Hesteforsikrings Forårsauktion

Årets forårsauktion er netop afviklet til årets hingstekåring i Herning, og tilbage sidder publikum, og formegentlig også ejerne af hestene, med en noget flad fornemmelse.

Den første hest gik til hele 1.500.000 kr, men endte, som 13 andre af de 33 fremstillede heste, med at blive hjemkøbt af ejerne.

 

Buddene kom sporadisk og der blev lagt langsomt ud, og mange af hestene endte med at gå uden den store budkrig. Flere gange måtte auktionarius endda nedjustere startprisen for at få gang i buddene.
Blot 63 % af hestene idag endte med at få nye ejere, og trods auktionarius´ store entusiasme og forsøg på at trække buddene op, endte dagens samlede indkomst på 3.460.000 kr.

Den dyreste solgte hest blev en springhoppe til den nette sum af 850.000 kroner. Hoppen, Volstrups Caroline, er 7 år og efter Churchill/Corlando, og blev solgt til Jan List Christensen.

Årets dyrest solgte dressur hest blev Thybo´s Laban efter L´Espoir/Michellino til 220.000 kr.

 

Årets sjoveste indslag var den blot 12-årige Anders Hoeck, der kom ind fra sidelinien og købte en hest til den nette sum af 140.000 kroner. Anders Hoeck er i år udtaget til bruttotruppen for kat II ponyer i springning, og syntes altså at det nu må være på tide at gå igang med sin første store springhest. Om hesten var et spontant køb til ham selv melder historien dog ikke noget om, men det bliver spændende at se om om vi om et par år får glæde af parret på springbanerne.

Bøgelys Latina er efter Crelido/Lavall, og har blandt andet fået flotte point for sin ridelighed.

 


Tilføjet d. 19-03-2016 kl. 21:11 af i kategorien Arrangementer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider