Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Modig Dujardin tester ungheste i Herning

Turen er kommet til fremmedryttertesten, for de dressurbetonede ungheste, i Herning. Testrytter er den verdenskendte Charlotte Dujardin, der med hesten Valegro har redet sig ind i de fleste dressurelskeres hjerter med sin smukke ridning og dejlige tilgang til sin makker.

 

Idag sætter hun sig i sadlen på ikke mindre end 14 unge urutinede heste, og ikke alle går lige vel med den nye rytter. Specielt katalognummer 256 gav store udfordringer, og både rejste sig og var særdeles døv for hjælperne. Med egen rytter kom den nogenlunde rundt, men med Charlotte var det en anden sag. Hun måtte give den 4 for ridelighed og 6 for kapacitet.

 

At Charlotte Dujardin har sagt ja til pladsen som testrytter kan måske undre nogen. Charlotte har nemlig en plads ved OL i Rio de Janiero at se frem til, og at tage risikoen for at blive kastet af og komme til skade kan virke som højt spil. Især når man ser en omgang som den hun kom ud i med den mere komplicerede hest i testen.

Charlotte Dujardin har tidligere på sæsonen udtalt at OL bliver Valegros sidste optræden, da han efterfølgende bliver pensioneret, og naturligvis er det et stort ønske for mange at den populære ekvipage møder op, klar, i god form, og uden skader til deres sidste store optræden sammen.


Tilføjet d. 19-03-2016 kl. 13:24 af i kategorien Avl.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider