Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Auktionsudvalget søger rideheste

Hvert år ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning afvikles den årlige Forårsauktion, hvor kårede såvel som ikke-kårede unghingst samt rideheste kommer under hammeren. Måske har du netop hesten, der skal på auktionen i 2016

 

Auktionsudvalget søger talentfulde rideheste, der er aldersvarende uddannet, til Forårsauktion ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning i marts måned.

 

Mener du, at du har et emne til Forårsauktionen, kan du senest den 1. februar sende en e-mail med video af hesten til mf@varmblod.dk med henblik på at få hesten udtaget til den første videooptagelse den 13. februar 2016 på Vilhelmsborg, hvorefter der vil blive taget til stilling til, om hesten er udtaget til Forårsauktionen. 5-årige dressur- og springheste udtaget til Unghestechampionatet kan tilmeldes Forårsauktionen uden forudgående besigtigelse.

 

Forårsauktionen er et glimrende udstilingsvindue med mange seriøse kunder. Tidligere solgt på Forårsauktionen er internationalt kendte rideheste som f.eks. Donna Silver, Skovens Rafael, Zaladin MI, Toftehøjs Carat, Lorca V. og Caddie R m.fl.

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

Billede

Zaladin MI (arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 04-01-2016 kl. 16:28 og sidst rettet den 04-01-2016 kl. 19:30 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider