Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Equsana og NKI Racing Arena Aalborg i nyt banebrydende samarbejde

Fra 1. januar 2016 indgik Danmarks største hestefoderbrand, Equsana og NKI Racing Arena Aalborg en 3-årig samarbejdsaftale, der gør det muligt at tilbyde banens mange opdrættere, hingsteholdere, hesteejere og trænere særdeles fordelagtige fordele på foder, brændstof og strøelse.

 

Aftalen er et led i Equsanas introduktion af den nye fiberrige foderserie, Structure, som er særligt udviklet for at imødekomme præstationshestes behov for fibre og energi. Produkterne har i udviklingsfasen bl.a. været testet af travtræner Gordon Dahl, der har fungeret som sparringspartner i processen for at sikre, at produkterne giver det bedste fundament for væddeløbsheste, såvel i hverdagen som på banen.

 

Direktør for NKI Racing Arena Aalborg Michael Korfitsen ser frem til det nye samarbejde og glæder sig til at kunne tilbyde alle banens aktive muligheden for at samle deres indkøb af hesteprodukter ved en fast leverandør og samtidig få fordelene af nogle særdeles attraktive eksklusiv-priser.

 

NKI Racing Arena Aalborg har i de seneste år været igennem en rivende udvikling og haft en flot

fremgang med en stigning på 14 % målt på aktive løbsheste.

 

"Samarbejdet med Equsana betyder, at vi både kan tilbyde vores trænere og hesteejere

ekstraordinære fordele, og samtidig er vi glade for at kunne bakke op om en dansk

virksomhed som DLG, der også er en aktiv spiller i lokalområdet, udtaler bestyrelsesformand Bo Jørgensen,"

 

Hos Equsana er der også stor forventning til det kommende samarbejde, det er ikke blot er et sponsorat, men derimod et samarbejde hvor Equsana fremadrettet bliver hovedsponsor for såvel Aalborg-auktionen som Aalborgs auktionsløb. Samtidig vil Equsana være en aktiv spiller i forhold til banens aktiviteter.


- Vores erfaring er, at de mest udbytterige samarbejdsaftaler er dem, hvor parterne har en tæt dialog og begge spiller en aktiv rolle i hinandens hverdag. Dermed bliver samarbejdet løbende tilpasset hverdagen, og det er netop det, der skaber de bedste resultater på sigt. Med teamet bag NKI Racing Arena Aalborg og den langsigtede aftale, er vi sikre på, at vi har fundet nogle af de absolut bedste sparringspartnere inden for dansk travsport, siger markedschef Jacob Helt Jessen, Equsana.

 

Yderligere oplysninger:
Markedschef Jacob Helt Jessen, Equsana, mobil 5174 3665 eller jco@dlg.dk
eller Direktør Michael Korfitsen for NKI Racing Arena Aalborg, mobil 2249 1239 eller mk@aav.dk

 

 

 

Om Equsana

Equsana er Danmarks største hestefoderbrand og blev introduceret i 2012 som DLG's samlede hestefoderbrand. Målet er at tilbyde alle hestefolk kvalitetsprodukter til fair priser. Det betyder en konstant udvikling af sortiment og kvalitetsprodukter, som kan fremme hestevelfærd og trivsel for alle typer af heste i hverdagen.
Med en samlet produktpalette på langt over 150 produkter har Equsana en klar ambition om at være blandt Danmarks førende brands inden for hesteprodukter.

Equsanas produkter forhandles over hele landet via alle Land & Fritid-butikker, på webshoppen; http://www.landogfritid.dk samt hos udvalgte eksterne forhandlere.
Se mere om Equsana på http://www.equsana.dk

Om NKI Racing Arena Aalborg

Aalborg Væddeløbsbane åbnede 15. august 1954 og blev gennem de kommende årtier et yndet udflugtsmål og grønt åndehul i den stadigt voksende storby. Anno 2010 skiftede banen navne til NKI Racing Arena Aalborg, og væddeløbsbanen er i dag en aktiv medspiller i det brede Nordjyske kulturudbud, og således ikke længere "blot" en væddeløbsbane.
Det er NKI Racing Arena Aalborgs vision, at være den mest attraktive væddeløbsbane i Danmark.
Banen er den der har det største antal aktive og løbsheste tilknyttet i landet.
Se mere på http://www.aav.dk

 


Tilføjet d. 09-01-2016 kl. 21:55 af i kategorien Nyheder generelt.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider