Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kom til gratis introduktionskursus til kørsel med hest og vogn

Sjællandske Sportskuske afholder søndag den 10. januar 2016 introduktionskursus til kørsel med hest og vogn i ridehuset på Landbrugsskolen Sjælland, Ledreborg Allé 50, 4000 Roskilde.
Så hvis man har en drøm om at komme ud at køre med hest og vogn, er der her en mulighed for at få lidt hjælp til at komme igang, hvadenten man bare vil køre lidt tur, eller man vil være konkurrencekusk.


Kurset starter kl. 11 med en teoretisk gennemgang af emnet omkring sikkerhed, konkurrenceformer, køreheste, seletøj og vogne.
Derefter demonstreres det hvordan man lægger seletøj på og spænder for med både 1- og 2-spand.

 

Efterfølgende vil der være mulighed for at deltagerne selv prøver at køre, assisteret af en kusk.

 

Kurset forventes at slutte omkring kl. 14.

 

Husk varm påklædning, da det kan være koldt at stå i et ridehus. Det koster ikke noget at deltage, men der er bindende tilmelding med angivelse af navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, inden den 3. januar til henrik@koier.com.

 

Sjællandske Sportskuske er et køreselskab under Dansk Køre Forbund, med omkring 120 aktive kuske, der har mange forskelligartede aktiviteter indenfor kørsel, som bliver afviklet forskellige steder placeret overalt på Sjælland.
SSK har de fleste aktiviteter på kørecentret Juellund, Slimmingevej 30, 4100 Ringsted, hvor der kan køres dressur på enten græs eller grusbaner, kegler på enten græs eller grusbaner samt maratonforhindringer, ligesom der er klubhus til rådighed. På Juellund er der udover daglig træning, også Landsstævner og Klubstævner, som er kombinerede stævner, der består af dressur, maraton og keglekørsel. TopCup som er keglekørsel og DressurCup. I Skibby er der træning og indendørs maratonstævner. I Vemmelev er der dressurkørsel. I Roskilde er der over vinteren indendørs træning. På Midtsjælland, Nordsjælland og Sydsjælland bliver der afholdt Private Drivings og Concours de Tradition, som er arrangementer, for de kuske der vil køre med de gamle antikke vogne. Derudover bliver der ind imellem arrangeret hyggelige skovture forskellige steder på Sjælland, hvor alle kan være med.

 

Man kan læse mere på http://www.sportskuske.dk og hvis man ønsker at blive medlem af Sjællandske Sportskuske, kan man skrive til Charlotte Slebo; slebogaard@gmail.com

 

Aktivitetskalender Sjællandske Sportskuske 2016

10. januar Introduktionskursus Roskilde
17. januar Dressur Vemmelev
24. januar MaratonCup Skibby
14. februar Dressur Vemmelev
13. marts MaratonCup Skibby
25. marts Klubstævne Juellund
10. april Private Driving Dyrehaven
24. april DressurCup Juellund
24. april TopCup Juellund
16. maj Private Driving Borup
11. juni Landsstævne Juellund
12. juni Landsstævne Juellund
21. august Klubstævne Juellund
2. oktober TopCup Finale Juellund
2. oktober DressurCup Finale Juellund
9. oktober Klubstævne Juellund
28. december MaratonCup Himlingøje


Tilføjet d. 28-12-2015 kl. 20:57 af i kategorien Kørsel.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider