Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hesselhøjs Donkey Boy til Katrinelund

Præmiehingsten og vinderen af materialeprøven 2015 Hesselhøjs Donkey Boy DVH 1199 e.ERA Dancing Hit/Milan (opdr. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck) er erhvervet af norske Kirstin Andresen, og vil stå til avlsbenyttelse på Katrinelund.Det bliver Kirstin Andresens datter Alexandra Andresen der skal starte hingsten på dressurbanerne.

 

Hesselhøjs Donkey Boy var den mest benyttede unghingst i 2015 og han vandt i november måned 35-dages testen i dressur med 889,5 point.

Hesselhøjs Donkey Boy er avlet på en af Danmarks stærkeste hoppestammer. som har lavet mange Grand Prix-dressurheste, bl.a. danmarksmesteren Fitou L. og hans mor er A-hest i dressur med 5 Elitehopper i lige linje. Hesselhøj Donkey Boys far såvel som morfar, er kåret med guldmedalje.

 

"Med en så stærk og solid hoppestamme bag sig, forventer vi, at Hesselhøjs Donkey Boy vil avle særdeles stabilt. Vi tror vældig meget på ham som hingst og ser ham som et godt supplement til hingstene på stationen. Hans blodlinjer er spændende og anderledes, og der er allerede stor interesse fra udlandet, af både avlere ogforbund der vil have ham kåret." Udtaler Katrinelund på hjemmesiden.

 

Jan Christensen, Noagård skal bistå Alexandra med uddannelsen af Hesselhøjs Donkey Boy

 

Kilde: Katrinelund

 

Billede

Hesselhøj Donkey Boy (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 22-12-2015 kl. 20:44 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider