Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kataloger til forbesigtigelse er online

Søndag den 13. december i Vallensbæk og onsdag den 16. december på Vilhelmsborg er der forbesigtigelse af de unge hingste i Dansk Varmblod.

 

Der er lidt over 90 tilmeldte i alt, hvilket igen er en nedgang i antallet af tilmeldte i forhold til sidste år. Blue Hors Zack er igen i år den hingst med flest tilmeldte afkom i form af 11 sønner, mens Fürstenball og Hotline begge har 6 afkom tilmeldte.

 

I år skal vi se Sezuans første hingsteårgang, hvor der i alt er tilmeldt 7 hingste, her i blandt en halvbror til vidunderhopperne, Fiontini og Fiontina, katelog nr. 16 Salustri, der vil blive fremvist på Vallensbæk. Blandt de opsigtsvækkende Sezuan-afkom finder vi endvidere en halvbror til Zonik, Straight Horse Sezarion med katelog nr. 134, samt Tørveslettens Spartacus, katelog nr. 135, som er et afkom efter sølvmedaljehoppen Tørveslettens Quattro e. Quaterback, som vi havde fornøjelsen af at opleve under Anna Blomgren i shows under JBK Horse Shows tilbage i oktober. Både katelog nr. 134 og 135 fremstilles på Vilhelmsborg.

 

På Vilhelmsborg kan publikum endvidere glæde sig til at opleve en stribe spændende hingsteemner, heriblandt en helbror til Årets Dressurbetonede hoppe i 2009, Fabrix Miss Ésandri, katelog nr. 95 Fabrix Sandro Rosell. Jørgen Steen Jensen fra Højagergård fremstiller en halvbror til den kårede hingst, Tailormade Attention, Apache-sønnen Geronimo M med katelog nr. 100. Årets dressurbetonede hingsteføl 2013, får vi også at opleve på Vilhelmsborg, katelog nr. 119 Springborgs Gateway e. Fürst Romancier/Diamond Hit, ejet af Michael Søgård.

 

Forbesigtigelsen er åben for publikum og der er gratis adgang. Tidsplanerne kommer på http://www.varmblod.dk dagen før arrangementet.

 

Klik her for at se kataloget.

 

Billede

Sezuan (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 05-12-2015 kl. 10:47 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider