Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

15. december.

Julle beklager bøvlet i går, mange af jer var det rigtige sted flere gange, og så tillader han sig at hoppe i teknikrummet og lave ravage. Sikke noget. Og Julles ejer har endda først så sent fri at hun ikke opdagede det, og fangede Julle, før ud på eftermiddagen.

 

Idag kommer der ekstra slå på Julles boksdør, og så håber vi han bliver indenfor hegnet. Julle har åbenbart tillagt sig lidt vaner efter drillenisserne Pit og Pyt der bor over stalden.

 

Idag har Julle tænkt meget over det med at så mange ønsker sig en hest i julegave år efter år. Nogen får en, og andre gør ikke, men faktum er at en af grundende til at så mange ikke får lov at få hest, er, at det er så dyrt at have hest.
Det ved avlere om nogen, og Julle er lidt interesseret i at vide hvor meget det egentlig koster at lave sådan en hest? Altså det er jo de færreste der bare har en perfekt hoppe og en perfekt hingst der så får et perfekt føl hvert år.

 

Julle har læst om det engang. For læææænge siden så vidt han mindes. Men så er det jo godt at nogle steder opbevarer gamle ting.

 

 

Læs mere om julekonkurrencen her.


Tilføjet d. 15-12-2015 kl. 00:00 af i kategorien Julekonkurrence.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider