Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny direktør på Blue Hors

Blue Hors meddeler i dag, at selskabet har ansat Mikael Kold i en nyoprettet stilling som administrerende direktør

 

Mikael Kold kommer fra en stilling som administrerende direktør i Intersport Danmark A/S og har desuden en baggrund som administrerende direktør i Hummel samt en karriere som elitesportsudøver.


"Blue Hors er vokset, og derfor er det nu det helt rigtige tidspunkt at få en administrerende direktør ombord. Jeg er rigtig glad for, at kunne byde Mikael Kold velkommen. Mikael har en unik erfaring inden for sportsverdenen, både som elitesportsudøver og som leder, og samtidig har han præcis den kommercielle tankegang, som Blue Hors har brug for i den videre udvikling af forretningen," siger Kjeld Kirk Kristiansen, ejer og bestyrelsesformand for Blue Hors.

 

Blue Hors er en af Europas førende EU hingstestationer med hingste, salgsheste og en serie af plejeprodukter til heste, Blue Hors Care. Udover at fremme avlen af rideheste, deltager Blue Hors' ryttere ved stævner nationalt såvel som internationalt, og Blue Hors har vundet adskillige Danmarksmesterskaber i dressur, samt deltaget ved Europamesterskaber, Verdensmesterskaber og Olympiske Lege.
Mikael Kold kommer til at spille en vigtig rolle i forhold til at udvikle selskabet kommercielt.

 

En unik mulighed

"Det er en helt unik og meget spændende mulighed for mig, sammen med de dygtige medarbejdere og ejere, at præge udviklingen i en traditionsrig sportsgren som dressurridning. Ud over et stort potentiale på den sportslige side rummer Blue Hors kommercielle muligheder internationalt, og denne kombination af sport og forretning passer perfekt til min erfaring og interesse," siger Mikael Kold.

Esben Møller, der har ledet Blue Hors til den succesfulde position, virksomheden har i dag inden for international dressuravl, fortsætter denne positive udvikling og vil fremover have en dedikeret rolle i forhold til driften af hingstestationen samt køb og salg af heste.

 

Tid til hestene
"Vi har behov for at udvikle forretningen kommercielt, særligt vores Blue Hors Care produkter til det europæiske marked samt vores events, og samtidig har vi brug for et dedikeret fokus på hestene. Mikael kommer primært til at drive den kommercielle udvikling, og det betyder, at jeg får den fornødne tid til at fokusere på hestene og fortsætte virksomhedens positive udvikling inden for sportslige resultater og dressuravl," siger Esben Møller, driftsansvarlig på Blue Hors.
Mikael Kold forventes at starte i sin nye position i første kvartal af 2016.

 

 

Mikael Kold CV

Professionel erfaring
1997 - INTERSPORT Danmark AS: Administrerende direktør
1992 - 1997 Plus Pack A/S: Salgs- og marketingdirektør
1989 - 1992 Hummel Intl. Sport & Leisure: Salgsdirektør/adm. direktør
1986 - 1989 CN Børma: Divisionschef/Salgs- og marketingdirektør
1981 - 1986 Lisberg Marketing/Partners: Management konsulent

 

Uddannelse
Cand. Merc. International ledelse/afsætning fra Aalborg Universitetscenter
Executive Board Programme fra INSEAD

 

Bestyrelsesposter
IIC INTERSPORT International, bestyrelsesmedlem
Sport & Event Fyn, formand

 

Privat er Mikael bosat i Odense.

 

Kilde: Blue Hors

 


Tilføjet d. 03-11-2015 kl. 14:23 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider