Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kom til foredrag om sadeltilpasning og få teknikker med hjem

Fagsadelmageren v. Camilla Nielsen vil udbrede kendskabet til korrekt sadeltilpasningen og give hesteejere mulighed for at lære at vurdere hest og sadel løbende i takt med træningen og hestens udvikling.

 

Under foredraget vil følgende emner blandt andet blive berørt:

Hestens bygning og branding ved sadelvalg - herunder hestens muskelsætning og skævheder, hvilken betydning har det?

Sadlens opbygning - korrekt valg af sadel til netop din type hest og betydningen af korrekt valg af sadel og gjordstroppernes placering - hvor stor indflydelse har gjordstropperne på sadeltilpasningen?

 

Problemstillinger i forbindelse med sadeltilpasning

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål løbende under foredraget og ligeledes også bagefter. Alle emner understøttes af billedemateriale, og der udleveres papirer til alle deltagere, så man efterfølgende har noget med hjem og kan medbringe når man står i stalden hos egen hest.

 

Foredraget henvender sig til hesteejere og behandlere, der ønsker en større indsigt i sadeltilpasning, og deltagerantallet giver mulighed for gode konstruktive diskussioner. Der vil være en pause hvor der serveres the og kaffe samt kage.

 

Datoen er d. 4/11-15 kl 18.30-21.00. Dørene åbnes kl 18.00.

Sted: Akacietorvet 3, 3520 Farum

Pris: 275 kr

 

Tilmelding på mail@fagsadelmageren.dk eller tlf 22902398.

 

Tidligere deltager til foredrag fortæller: "Jeg vil anbefale alle der har sin hests ryg kær, at tage til Fagsadelmageren v. Camilla Nielsens foredrag om sadler. Jeg troede, jeg havde en ok grundviden på området, men jeg lærte rigtig meget i løbet af aftenen! Camilla er rigtig god til at formidle sin viden på en levende og letforståelig måde og det var super fedt at få lov at teste nogle af tingene på forskellige sadler. 5 stjerner herfra!"

 

Billede

 


Tilføjet d. 30-10-2015 kl. 13:42 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider