Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

30. oktober. Lys over land.

"I gå var jeg på tur med mit menneske, menneskebarnet og mit menneskes far. Jeg har nemlig været ude og køre i trailer. Det er ikke noget jeg er så tit, desværre, for jeg får altid så meget ros. Det kan jeg godt lide. Jeg ved ikke engang hvorfor, jeg går jo bare ind i traileren?
Men måske er det fordi mit menneske er bange for at jeg en dag ikke vil ind. Jeg havde en ven på et tidspunkt som bare hadede at køre, og det var altså ret besværligt når han skulle frem og tilbage fra sommergræs. Han var ellers en ret så skikkelig fyr ellers med et ben i hver verdenshjørne, et pjusket og pelset bamset udseende og så en vilje så stærk som jeg ved ikke hvad. Måske det er typisk for hans race.
Nå, men vi var altså ude og køre, og kom frem til en stald hvor de havde alt muligt mærkeligt udstyr, men ingen bokse. Det var ret mærkeligt. En dame gav mig noget der fik mig til at blive ret træt, og så tog de ellers billeder af mine ben på kryds og tværs.
Det så åbenbart fint ud, for mit menneske var helt glad bagefter og sagde at det var den bedste før-julegave hun kunne ønske sig.
Det er åbenbart snart jul, her hvor jeg bor tændes julelysene i aften, og det skal åbenbart være et ret flot syn.
Mit menneske er ret vild med jul, og har holdt jul på flere forskellige måder. Hun vil gerne engang holde jul i Tyrol, for det skulle være så hyggeligt.
Faktisk er det også fra det område at min føromtalte ven stammer. Jeg kan ikke helt huske hvad han egentlig var for en, men det kan du sikkert.

God fornøjelse med at finde ham og læse mere om hans slags."


Tilføjet d. 30-10-2015 kl. 00:15 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider