Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

29. oktober.

"Det der med navne er noget underligt noget. Især hestenavne syntes jeg. Det er som om vi alle sammen, eller i hvert fald mange af os, hedder en hel del mere end vi bliver kaldt. Jeg havde behandler ude for et par dage siden, og da hun spurgte hvad jeg hed sagde mit menneske et navn jeg aldrig har hørt før. Det var altså lidt underligt.
Åbenbart har jeg tre navne, og ingen af dem er tilsyneladende mit eget? Jeg har et navn efter det sted jeg er født, et efter min far, og et der relaterer til min mor. Tilsammen udgør de så det der er mit eget navn. Det er altså lidt skørt syntes jeg.
I øvrigt ville det lyde dumt hvis mit menneske begyndte at kalde på mig med alle navnene. Tror de andre ville grine. Men måske de også har flere navne og egentlig bliver kaldt falske navne til hverdag? Jeg må høre dem i morgen.
Mennesker kalder sig også af og til noget de ikke hedder, måske fordi der er for mange der hedder det samme, eller fordi de ikke vil give sig helt til kende? Idag skal du finde konkurrencehesten et sted hvor der er mange navne."


Tilføjet d. 29-10-2015 kl. 00:15 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider