Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

22. oktober. Det sted der kaldes hjem

 

"I går var ikke nogen særlig god dag. Faktisk var den så skidt at jeg besluttede mig for at rende hjemmefra da mit menneske og jeg trænede longering. Jeg skal hilse og sige at det altså ikke er særlig sjovt at styrte afsted med en flere meter lang farlig slange bagefter sig. Jeg nåede ikke engang at dreje ind i stalden selvom mine damer stod og kaldte på mig. Faktisk stoppede jeg først da mit menneske fløjtede højt og insisterende efter mig. Havde hun ikke fløjtet var jeg nok fortsat, men den lyd plejer at betyde mad, og det er nu altså engang mere vigtigt end slanger og mærkelige lyde, Godt man er stedkendt, og at det skete derhjemme. Jeg kan nemlig ikke lide at blive væk og være alene.
Gad vide hvor mit menneske egentlig er når hun ikke er sammen med mig? Hun taler jo om at vi skal flytte til et nyt sted hvor vi skal bo sammen. Gad vide om det betyder at vi skal have boks ved siden af hinanden?

Måske man kan finde sin nye bolig på Hestenettet også, gad vide om hun har fundet vores nye sted der?? Altså sådan et hyggeligt sted med bindingsværk og plads til heste? Måske man endda ikke engang behøver at smide en masse penge efter det?
Kan du finde stedet? "

 


Tilføjet d. 22-10-2015 kl. 00:15 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider