Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

19. oktober. Om kontakt

"Så var det lige idag mit menneske syntes at jeg skulle lære det der longering. Jeg er fire, og har undsluppet det indtil videre, men nu gik den ikke længere. Jeg syntes godt nok det er kedeligt. Rundt og rundt og rundt, jeg bliver jo helt rundtosset. Men heldigvis var jeg så dygtig at jeg slap ret hurtigt.
Bagefter syntes mit menneske at vi skulle træne "parkering", og nu tænker nogle af jer måske at det er sådan noget med at stå stille ved en skammel, men næh nej. Ikke når man er en Tennessee. Der er det nemlig en speciel slags parade man bruger til shows. Jeg gør det ret ofte af mig selv på folden, for det er ret afslappende. Det er bare ikke noget jeg sådan lige gider at gøre på kommando.
Heldigvis har mit menneske fanget at jeg bare skal have godbidder, for så gider jeg godt. Faktisk vil jeg gøre ret meget for godbidder. Sådan har de fleste det vel. Der er altid en tanke bag tingene.

Også i dagens ledetråd.

Idag skal I ud på en rundtur her på Hestenettet. Det tror jeg i hvert fald det bliver for nogen af jer læsere.
Idag skal I finde hesten på et sted hvor man kan hente viden, men ikke under punktet "viden". Faktisk skal I finde et sted hvor man selv kan opsøge viden bagom al den viden der bliver delt på hestenettet.

God fornøjelse. "


Tilføjet d. 19-10-2015 kl. 00:15 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider