Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Betina og Esperance velfortjente vinder af 6 års DSA

Sejren i dette års 6 års DSA tilfaldt fuldt fortjent Betina Jæger Jensen og Esperance e. Sorento/Rousseau med en samlet score på 9,02. Betina fremvidste Esperance i en fin form, hvilket også blev belønnet med et 9 tal for ridelighed. Højeste point blev tildelt for galop og kapacitet, der udløste 9,3.

 

Billede

Betina Jæger Jensen og Esperance (JP-Photo)

 

Helene Melsen og Adrenalin Firfod e. Skovens Rafael/Zalmiak Firfod red sig ind på andenpladsen med 8,42, efter et nydeligt program, med højdepunkt i galopdelen, hvor hingsten fik vist sin rummelige og velafbalancerede galop, hvilket udløste et 9 tal fra dommerne.

 

Billede

Adrenal Firfod og Helene Melsen (JP-Photo)

 

På tredjepladsen fik vi Sandra Kudahl Kærgaard og Drisdal´s Co-co Chanel e. Tailormade Temptation/ Uffe Korshøjgaard med 8,3. Et utroligt nydeligt ridt, flot fremvisning af en imponerende hoppe uden svagheder. Dommerne roste især hoppens trav, der var med den helt rette aktion kombineret med en dejlig lethed og elegance, hvilket udløste 8,8.

 

Billede

Sandra Kudahl Kærgaard og Drisdal´s Co-co Chanel (JP-Photo)

 

De øvrige placerede ekvipager var Dorthe Rohmann og Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador på en fjerdeplads med 8,260 og Lotte Wiuff Straarup og Gørklintgårds Shy Boy e. Sunny-Boy/Weltmeyer med 8,240.

 

Klassens resultat


Tilføjet d. 16-10-2015 kl. 21:05 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider