Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Andreas og Fiontina vandt 5 års finalen

Fiontinas åbenlyse kvaliteter sikrede guldmedaljehoppen sejren i årets 5 års DSA finale med 8,98, hvor det blev ikke mindre end 9,5 i både trav og galop samt 9 for skridt.

 

Andreas Helgstrand fik desværre fremvist Fiontina i en meget anspændt form, hvilket også udløste en reprimande fra dommerne: "Remember, less is more" og 7,6 i rideligheds karakter.

 

Billede

Fiontina og Andreas Helgstrand (JP-Photo)

 

Daniel Bachmann Andersen og avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue red sig ind på andenpladsen med 8,70 efter et imponerende ridt, hvor dommerne belønnede hingstens imponerede travbevægelse med 9,6. Ærgerlige kiks i begge kontragalop, kostede point i ridelighed, som derfor endte på 8,0. Utrolig ærgerligt, da Daniel Bachmann ellers fuldt ud havde fortjent en høj rideligheds karakter, for den følsomme og diskrete form hesten blev præsenteret under, en stor kontrast til vinderridtet.

 

Billede

Blue Hors Zee Me Blue og Daniel Bachmann Andersen (JP-Photo)

 

På en tredjeplads med 8,66 fik vi endnu en avlshingst, i form af Franklin med Severo López i sadlen, der ligeledes vidste flot og følsom ridning, på en ellers tændt hest. Franklin imponerer specielt med sin trav og galop, der er i en klasse helt for sig, dette blev også belønnet med hhv. 9,4 og 9. Skridten er, og har altid været, det kritiske punkt for denne hingst, idet den bliver en anelse ilende og kort, hvilket resulterede i 7,6.

 

Billede

Franklin og Severo López (JP-Photo)

 

Anja Nielsen og Solos Don Doublé, der ikke blev direkte kvalificeret efter onsdagens 1. kvalifikation, men som sikrede sig en billet til dagens finale ved at vinde gårdagens 2. kvalifikation, endte med 8,52 på en flot fjerdeplads efter et aldeles flot og nydeligt ridt.

 

Generelt var kvaliteten af hestene i 5 års finalen af overordentlig høj kvalitet.

 

Klassens resultat


Tilføjet d. 16-10-2015 kl. 20:38 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider