Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

11. oktober, tid til klip og dækken?

"På den igen. Idag kom en af de andre mennesker i stalden slæbende med en lille kasse som min foldkammerat åbenbart ikke syntes om. Han rendte i hvert fald langt ned i den anden ende af folden og gad slet ikke med ind. På trods af at det har regnet hele dagen. Gad vide hvad der stak ham tænkte jeg, og gik naturligvis med ind som den artige hest jeg nu er.

Vel inde i stalden fandt jeg ud af hvad det er min kammerat flygtede fra. Kassen indeholdt nemlig en klippedims, og den er han altså bestemt ikke ret begejstret for.
Jeg er sikker på at jeg ville klare den slags meget bedre, den larmer jo bare lidt. Men det er selvfølgelig nemt nok for mig at sige, nu jeg ikke selv skal klippes.
Nå, men altså, mit menneske kom så og stod og snakkede lidt med hende den anden, og de talte jo så om det her klipning. Hvor meget og hvor lidt skal man klippe af? hvor er det godt at lade pelsen være, og hvor får hesten oftest skavemærker af dækkenerne? Åbenbart har mit menneske læst noget på hestenettet om hvad man i hvert fald ikke må klippe på en hest, og det stod de så og diskuterede lidt.

Hvad er det for hår på en hest man ikke bør klippe? Og hvor har mit menneske mon læst det?"


Tilføjet d. 11-10-2015 kl. 00:15 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider