Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

6. oktober; AV for den da også

" Ja okay.. Jeg kan måske godt se at det der med at stå i vand halvdelen af dagen ude i den der sommereng måske ikke var så smart alligevel. Hovbylder er altså noget en vis herre har skabt på en ualmindeligt dårlig dag.
En ting er at de sidder i hoven og trykker, det kan man leve med lidt. Men lige før de springer er man jo helt til rotterne. Godt der ikke lige kom en ulv forbi der.

Mit menneske har talt om at der nu er ulve i Danmark, men det har egentlig ikke bekymret mig synderligt. Jeg er vel en farlig stor hest i min bedste alder og de kan bare komme an. Ligesom hunde i øvrigt, men det er nu en anden historie.
Men lige den dag hvor min hovbyld ikke ville springe, der var jeg vist et nemt offer. Heldigvis kom mit menneske og så det, og så kom ham der mennesket som mit menneske kalder den dyre læge, og gav mig et eller andet så smerterne forsvandt. Hun er nu meget sød hende mit menneske, selvom hun brokkede sig lidt over mit vandplaskeri. Ham manden koster åbenbart en farligt masse penge sådan at få ud.

Men summa summarum, det virkede, og nu er jeg kommet på boks.

Mit menneske kiggede længe efter "noget jeg skal stå på" i den der boks, men altså, jeg ved ikke hvad hun fabler om, for jeg står jo på mine ben. Og det har hun vel forhåbentlig ikke tænkt sig at ændre på!?
Hun kom en dag og talte om at hun har kigget på en masse forskellige produkter til det formål, og dem har hun selvfølgelig kigget efter på Hestenettet. Hvor ellers går man måske hen når man skal finde produkter til hesten?

Hun søgte og søgte, men der er åbenbart blevet laven en masse om inde på det der hestenet, så hun skulle lige opdateres. Så hun har været derinde hvor man kan få hjælp til at søge efter sådan nogle vigtige varer. Så nu skal jeg stå på træpiller. Kan du finde det sted hun ledte?"

 

Læs mere om konkurrencen her


Tilføjet d. 06-10-2015 kl. 00:15 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider