Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

5. oktober; ENDELIG!

HN hyppen er tilbage, denne gang uden nissehue og sne, men derudover er der ikke meget ændret. Ja bortset altså fra at den ikke lige glæder sig helt vildt til jul endnu. Eller.. Måske en lille bitte smule. For det er nu bare ret hyggeligt.

 

"Endelig. Endelig fattede hun noget hende der mit menneske. Nu har jeg gået på døgnfold og vadet rundt dag og nat i fem måneder. FEM MÅNEDER sagde jeg! Uden andet end et skur at gå ind i og græs så langt øjet rækker. Og bevares, det er da også rigtig lækkert, men når nu hende ejeren lukker mig ude med nogle heste der bare ikke er mine bedste venner i hele verden, ja så er det altså bare lang tid.

Heldigvis var der en masse vand på folden, og det kan jeg altså ret godt lide. Vandplanter smager nemlig bare super godt, så dem har jeg spist masser af. Mit menneske siger ellers at det er derfor at jeg har haft lige rigeligt tynd mave denne her sommer, men det kan jo ikke passe. Det er altså heller ikke græssets skyld at jeg er blevet tyk. Hun kunne bare have redet noget mere. Ja hende mennesket forstås.
Men en ting der vist nok er min skyld, er, at jeg nu har fået en tør og lun boks om natten og er kommet hjem til min bedste ven. Jeg har nemlig stået så meget i vand at mine hove er blevet sure og skal tørre siger hun. Ja ja, det handler bare om at være lidt smart.

 

Mit menneske vil altid gerne vide en hel masse om alt muligt skørt, og når hun nu insisterer på at hun ikke forstår hvad jeg siger, så går hun på nettet. Og det er åbenbart ret smart det der net. Det var i hvert fald der hun fandt både min kiropraktor og min nye sadel. Gad vide hvor hun søgte? Det sted må i andre mennesker også kunne finde."

 

Læs mere om konkurrencen her


Tilføjet d. 05-10-2015 kl. 00:15 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider