Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Håb om dobbelt World Cup i Jyske Bank Boxen

Vi har de seneste år arbejdet for muligheden for en dobbelt World Cup i springning og dressur i den nye multiarena i Ørestaden i København. Dette kan dog ikke lade sig gøre, så derfor arbejder vi nu videre med oprindelige ønskescenarie om, at få en dobbelt World Cup til Jyske Bank Boxen i Herning.

 

Den perfekte arena
"Jyske Bank Boxen er som skabt til en dobbelt World Cup. Det har dog tidligere ikke været muligt at arbejde den vej, og derfor har vi set på mulighederne i København, men dette kan ikke lade sig gøre. Derfor er det glædeligt, at muligheden nu er åbnet op i Herning. Ved EM i 2013 viste Herning sig som en perfekt eventby for ridesporten i topklasse, og jeg er overbevist om, at muligheden for at trække en dobbelt World Cup til heden er stor", siger Ulf Helgstrand, formand for Dansk Ride Forbund.

Målet er, at den dobbelte World Cup skal afvikles i oktober måned, hvor vi i forvejen har en World Cup i dressur i Danmark med JBK Horse Shows som arrangør. Der er endnu meget arbejde, hvis det skal lykkedes at få eventen til Herning, og håbet er, at alt kan falde på plads til 2017 eller 2018.

 

Kilde: DRF

 

Billede

(Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 25-09-2015 kl. 18:30 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider