Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hesteskulpturer langs Themsen

Besøgende til London, kan se en usædvanlig skulptursamling af ryttere til hest, hvos de bevæger sig på tur langs Themsen, enten på vandet eller på landsiden. Men man kan kun se dem, når floden er i ebbe.

 

Langs bankerne på den berømte engelske Thames flod, der snor sig igennem midten af London, er der for tiden placeret en samling af skulpturer, der forestiller heste med ryttere, med den afvigelse at hestene i stedet for hoveder har olieborepumper.

 

Den britiske skulptør Jason deCaries Taylor har skabt kreationerne, som indgår i samspil med det stigende og faldende tidevand og har fået navnet "Det stigende tidevand".

 

De fire heste og deres ryttere, er tiltænkt at fremhæve Themsens rolle som Londons livsnerve. Den har været med til at forme byens historie, og har igennem alle tiderne udgjort et midtpunkt for kultur, industri og handel, udtalte talsmanden for Totally Thames 2015, som har givet midlerne til udstillingen.

 

Skulpturerne er placeret ved Vauxhall ved Camelford House og kan ses i sin helhed fra vejen langs floden og i to timer på hver side af når floden er i ebbe, så man skal lige time sit besøg, for at være sikker på at fange rytterne til hest.

 

Skal du imidlertid se udstillingen selv, skal du skynde dig. Skulpturene fremvises kun frem til og med den 30. september.

 

For yderligere information se her

 

Billede

 

Heste og rytterskulpturene, langs Themsen i London, som du kun kan se, når floden er i ebbe.


Tilføjet d. 16-09-2015 kl. 07:33 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider