Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Find din fremtidsstjerne her

Ud af den fremragende auktionskollektion på 55 håndplukkede føl ved Dansk Varmblods Elitefølauktion burde enhver toprytter og topavler være i stand til at finde deres fremtidsstjerne

 

Dette års kollektion karakteriseres ved nøje udvalgte føl af særdeles god til exceptionel kvalitet. Føllene repræsenterer nogle af Danmarks bedste avlere og de stærkeste hoppestammer i dansk ridehesteavl i kombination med højt aktuelle og efterspurgte faderhingste som Sezuan, Johnson, Dimaggio, Franziskus, Blue Hors Don Schufro, Blue Hors Zack, Fürstenball, Apache, Escolar, Negro, Balou du Rouet, Quinton, Untouchable og Zacharov for blot at nævne nogle få.


Den eminente kollektion består af 11 springføl og 44 dressurføl, hvoraf mange har været fløj eller reservefløj ved de regionale følskuer og har kvalificeret sig til landsfinalen ved Equsana Eliteskue.


Telefonbud
Elitefølauktionen vises live på streaming via http://www.clipmyhorse.de, hvilket giver endnu bedre betingelser for at købe føl direkte over telefonen. Telefonbud skal imidlertid aftales på forhånd. Oprettelse af aftale og køb pr. telefon foregår ved senest den 28. august at kontakte Dansk Varmblod på tlf.nr. 87 47 54 17.

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

Billede

MAKEEBA PILEKÆR
Dressurbetonet hoppeføl e. Apache/ Danone/ Dream of Glory

Lækkert hoppeføl med tre sølvmedaljehopper bag sig og masser af Grand Prix-heste i afstamningen. Faderne Apache er på det hollandske B-landshold. (Foto: Ridehesten.com)

 

Billede

MIDT-WEST DON ZUAN
Dressurbetonet hingsteføl e. Sezuan/ Sandro Hit/ Rubinstein

Søn af den dobbelte verdensmester Sezuan og trukket på en af Danmarks mest markante hoppestammer med flere kårede hingste og Grand Prix-dressurheste. (Foto: Ridehesten.com)

 

Billede

MØLLEGÅRDENS DIRTY DANCER
Dressurbetonet hingsteføl e. Dimaggio/ Bøgelys Camaro/ Loran

Faderen er tidligere UVM-guldvinder, og moderen er en af de mest succesfulde hopper som mor til dyre eliteauktionsføl, der to gange har sat ny prisrekord.(Foto: Ridehesten.com)

 

Billede

UNFORGETABLE S
Springbetonet hingsteføl e. Untouchable/ Cassini I/ Caletto I

Præstationshingste som perler på en snor, men endnu bedre er den stærke hoppestamme, hvor mor fører det danske indeks og mormor har lavet to kårede hingste. (Foto: Ridehesten.com)

 


Tilføjet d. 27-08-2015 kl. 17:27 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af mibsen




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider