Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Internationalt kørestævne i høj sol

Højt humør og høj sol prægende weekendens CAI2* stævne i Vendsyssel Køreforening. Fra onsdag 5/8 indtog kæmpe store lastbiler og campingvogne foldene omkring banerne på Vendsyssel Køreforenings kørecenter ved Dronninglund, og fra tidlig morgen til sen aften genlød området ikke kun af hestevrinsk og knirken fra vognhjul, men også masser af glade hilsner på mange sprog flød gennem luften.

 

'Det har været et helt fantastisk stævne', udtaler stævnets polske overdommer, Danuta Nowicka. 'Både udenlandske officials og kuske er blevet taget imod af flok meget smilende og venlige frivillige, der har lagt sig i selen for at lave et godt stævne. Banerne er nogen af Nordeuropas bedste, med både rigtigt fine dressurbaner og spektakulære maratonforhindringer. Både baner, stalde og camping ligger fantastisk overskueligt i nærheden af hinanden. Det er en stor fordel for både kuske og publikum. Jeg håber Vendsyssel Køreforening tager bolden op igen og fortsætter med at arrangere internationale stævner.'

 

På det sportslige plan blev der kørt rigtigt godt. Stævnet havde fået status af at være sidste VM-kvalifikation for ponyer, og det benyttede flere kuske sig af. Dressuren fredag var af meget høj kvalitet og lørdag forløb maratondisciplinen til punkt og prikke. Alle kuske kom gennem forhindringerne uden de store vanskeligheder, og der var stor ros fra kuskene til Vendsyssel Køreforenings afvekslende forhindringer.

 

Lørdag aften var der traditionen tro kuskefest, hvor disciplinvindere i dressur og maraton blev hædret. Desuden blev der lavet en lille event for at fejre Vendsyssel Køreforenings nykårede Nordiske Mester, 13 årige Magnus Qvist. Dansk Køreforbunds Juniorudvalg havde hertil sørget for kagemand til alle. Magnus og hans groom, farmor Anne Grethe Qvist delte selv kagemand ud til alle, som derved fik mulighed for igen at lykønske den unge kusk.

 

Søndag havde banebygger, Kim Andreassen, lavet en teknisk meget svær bane. Kun få kørte en dobbelt 0-runde uden fejl på hverken kegler eller tid og i enkelte klasser blev der vendt op og ned på den samlede rækkefølge.

 

Vendsyssel Køreforening er enormt taknemmelige for den megen ros fra de internationale officials og kuske. Nu skal de mange frivillige lige puste ud og så går foreningen i gang med at arrangere næste store stævne, nemlig DM, der vil blive holdt i juli 2016.

 

Alle resultater kan findes her: www.hoefnet.nl/home/site/agenda/ dronninglund

Flere billeder kan findes her: picasaweb.google.com/ 106781384278019053289

 

Billede

Magnus Qvist. Vinder af dressur og forhindringskørsel samt samlet vinder af CAI2* for juniorer

 

Billede

Lars Dau. Vinder af dressur og samlet nr. 2 i CAI2* for 4-spand pony. Lars Dau og hans 4-spand er udtaget til at repræsentere Danmark ved Pony VM i kørsel i Holland til september.

 

Billede

Niels S. Petersen. Vinder af maraton og forhindringskørsel samt samlet vinder af CAI2* for 2-spand pony

 

Billede

Nordisk Mester, Magnus Qvist og hans groom/farmor, får kagemand til kuskefesten lørdag aften.

 


Tilføjet d. 13-08-2015 kl. 10:57 af i kategorien Kørsel.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider