Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Resultatet fra EM i springning for pony

I weekenden blev der sammen med både dressur og military også afholdt EM i ridebanespringning for ponyerne.

Her havde Danmark et hold afsted bestående af Benedikte Rie Truelsen på Strattonstown Nearly Gone samt hendes tvillingesøster Anne-Kristine Rie Truelsen med den hjemmeavlede Bel Air, Celeste Christine Arndal med Legolas samt Clara Hallundbæk med Goliath van de Groenweg. Desværre gik det ikke så godt som håbet for danskerne i de indledende runder, og det gav en holdplacering som nr. 9.
Generelt var runderne for de enkelte ryttere hæderlige med 0 og 4 fejl over det meste af linjen, med med en enkel diskvalifikation samt 16 fejl i anden runde af holdspringningen, betød det at de 16 fejl skulle tages med i det samlede resultat, som så i alt blev på 37 fejl.

Se resultatet af holdklassen HER.

Det lykkedes to af de danske deltagere at komme videre til finalen. Det var søsterne Benedikte og Anne-Kristine Rie Truelsen som begge kom videre.
De andre ryttere havde mulighed for at ride en trøstefinale om lørdagen. Her lykkedes det Christine Arndal at brilliere med Legolas, og de kunne slutte trøstefinalen med en 3. plads.

Se resultatet af klassen HER.

Tilbage var kun finalen. Her var det Benedikte Rie Truelsen som blev den bedste dansker. Hun kom ind med i alt 9 fejl. Hun red første runde fejlfrit og anden runde røg der en enkel bom, og hun sluttede med 13 fejl og en delt 16. plads til dette års EM.

Se resultatet af finaleklassen og det samlede resultat HER.


Tilføjet d. 10-08-2015 kl. 21:41 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM pony.





Seneste relaterede nyheder
07-08-18 De danske ponylandshold er klar til EM
21-08-16 Tysk guld både for hold og individuelt


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider