Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Interview med Mie Trolle om VM for islandske heste   VIDEO

Formand Mie Trolle fra Dansk Islandsheste Forening gør status i et interview om VM i Herning, som i disse dage kører for fuld udblæsning i Herning.

Stemningen i Herning er i top, publikum strømmer til, de fantastiske heste og ryttere yder deres allerbedste og VM 2015 på dansk jord er en SUCCES.

 

Den gode stemning får gæsterne til at forlænge deres ophold - og vejret er perfekt for både heste og publikum.

 

Med to dage tilbage af Verdensmesterskabet for islandske heste VM 2015 i Herning er der travlhed i billetkontoret. Fredag formiddag var der lang kø foran billetkontoret med gæster, der skal opleve weekendens afgørende finaler i gangarterne tølt, trav, galop og ikke mindst de hæsblæsende pas-væddeløb.

Arrangørerne håber på 10.000 betalende gæster og fredag ved middagstid var der ved at blive fyldt godt op på pladserne ved oval-banen.

 

Mange gæster, der har tilbragt ugen til at se udtagelserne til den store finale lørdag og søndag, har været omkring billetkontoret for at sikre sig biletter til weekenden, fordi stemningen til verdensmesterskabet er i top.

 

Fredag kl. 18 startede den første udtagelse til det hæsblæsende pas-væddeløb. Her er der spænding om den nuværende verdensrekord på 21,59 sekunder bliver slået.

 

Lørdag og søndag kæmper ryttere og heste om medaljer og verdensmesterskaber i blandt andet Tølt1 og Tølt2 samt mange andre discipliner.

 

Mie Trolles interview kan ses her:

www.youtube.com/watch?v=mcLWQ6xLw-4


Tilføjet d. 08-08-2015 kl. 15:25 af i kategorien Islandshest.
Forsidebillede: Ingen titel af Pennymus

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider