Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tyskland og Norge fører T2 for islandske heste til dette års VM

Tyskland og Norge fører i T2 til VM for islandske heste i Herning med to ud af seks chancer for en tysk verdensmester både blandt seniorer og ungryttere. Dermed har Tyskland god grund til at være stolte af deres landsholds foreløbige præstationer. Tyske Johanna Tryggvason på Fönix frá Sydra?Holti placerede sig nemlig efter udtagelsen i T2 på en foreløbig førsteplads. Hun var den allerførste rytter på banen i T2 og bevarede gennem hele udtagelsen mod de øvrige 44 ryttere sin føring - en super flot præstation, som sikkert har været meget nervepirrende for hende undervejs.

 

Sammen med hende kvalificerede islandske Reynir Örn Pálmason på Greifi frá Holtsmúla, finske Arnelia Nyman på Thór från Järsta, tyske Frauke Schenzel på Öskadis vom Habichtswald og svenske Vignir Jónasson på Ivan från Hammarby sig til en direkte plads i A-finalen og dermed er de med i kampen om titlen som verdensmester og den eftertragtede guldmedalje.

 

Blandt ungrytterne indtog norske Oda Ugland den foreløbige føring på Vökull frá Kópavogi.

Hun skal ride mod islandske Johanna Margrét Snorradóttir på Stimpill frá Vatni, tyske Lucie Maxheimer på Stjörn vom Eifelhaus, tyske Marvin Heinze på Myrkvi vom Quillerhof og svenske

Felicia Barchaeus på Káinn fra Flugumúri II.

Udover de fem bedste ryttere, der har kvalificeret sig til en direkte plads i A-finalen, rides der blandt seniorerne en B-finale mellem de fem ryttere, der placerer sig som nr. 6-10. Den ekvipage som vinder B-fianlen sikrer sig en plads i A-finalen også, så der er rigtig meget på spil.

 

I T2 skal rytterne vises hesten i tølt i forskellig tempi, men også i den meget svære disciplin "tølt for løse tøjler", hvilket er en stor præstation for hest og rytter, da rytteren ikke må have tøjlekontakt til hestens mund. Hesten skal altså være 100 % selvbærende hele tiden og ofte i et ret højt tempo.

.

A-finalen for seniorer rides søndag morgen.

 

Foto: Andreas Hejndof: Johanna Tryggvason


Tilføjet d. 08-08-2015 kl. 15:18 af i kategorien Islandshest.
Forsidebillede: Ingen titel af Pennymus

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider