Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Det går rigtig godt for de danske ryttere til VM for islandske heste

De danske ryttere og heste er kommet fint fra start til VM for islandske heste i Herning.

Tirsdag begyndte VM for sporten på ovalbanerne med 4-gang. Her kvalificerede den danske ungrytter Caroline Poulsen sig med hesten Helgi frá Stafholti til en flot foreløbig 4. plads og dermed sikret sig adgang til A-finalen med en samlet karakter på 6,57.

 

Den danske seniorrytter Trine Risvang var også blandt deltagerne med hesten Hylur frá Austerkoti og de kvalificerede sig til B-finaklen, som skal rides på lørdag.

 

De to bedste ekvipager fra B-finalen får en plads i A-finalen og dermed en ny chance for at blive verdensmestre, så der er meget på spil for vores danske elite-ryttere.

 

Endelig kvalificerede den dansk avlede top hingst Viktor fra Diisa sig til en plads i A-finalerne og en foreløbig delt andenplads med den samlede karakter 7,43. Viktor fra Diisa rides af den norske rytter Nils Christian Larsen og repræsenterer derfor det norske landshold her i 2015. Til VM 2013 blev han redet af den danske rytter Isabel Felsum, men Viktor fra Diisa blev solget for nylig til Nils Christian Larsen.

 

Foto: Viktor fra Diisa med Nils Christian Larsen - Hejndorf foto

 


Tilføjet d. 06-08-2015 kl. 20:20 af i kategorien Islandshest.
Forsidebillede: Ingen titel af Pennymus

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider