Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

UVM: 10-tal og foreløbig føring til Fiontini og Severo

 

Netop nu afvikles den indledende runde i verdensmesterskabet for 5-årige dressurheste og de danske heste er kommet særdeles godt fra start. I front med hele 9.48 samlet ligger sølvmedaljehoppe Fiontini e. Fassbinder/Blue Hors Romanov forebilledligt fremvist af Severo López. Dommerne er begejstrede for den super ridelige og meget velgående hoppe og har givet topkarakteren 10 for hendes smidige og kraftfulde trav. Flotte 9.8 for galop og 9.7 for ridelighed er det også blevet til, samt 9,8 i samlet indtryk. Kun skridtkarakteren på 8.1 trækker lidt i det flotte regnskab.

 

Helsøster Fiontina ligger på en foreløbig 4.plads redet af Andreas Helgstrand til samlet 8.86 skarpt efterfulgt af avlshingsten Vincent Maranello (e. Blue Hors Zack/Blue Hors Future Cup) redet af Thomas Sigtenbjerggård på 5.pladsen med samlet 8.8

 

Der har været store forventninger til årets danske 5 års hold der indtil videre ser ud til at bliver indfriet til fulde.

 

Kl. 15.02 rider Astrid Therkelsen Grøn på banen med Egebjerggårds Dutchmann e. Sandreo/Sam-Sam

 

Severo López rider på banen kl. 15.26 med avlshingsten Franklin e. Ampere/Ferro, der har fået et wildcard gennem det hollandske forbund KWPN.

 

Det hele kan følges live via Clipmyhorse.de

 

 

Billede

Fiontini redet af Severo López (Foto: Christine Prip)

 


Tilføjet d. 06-08-2015 kl. 13:45 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider