Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sirikit sejrer i Verden

 

Så er startskudet gået for UVM-stævnet i Verden. Idag blev der lagt ud med en klasse for 7-og 8-årige heste, der tidligere har være deltagere i mesterskabet - og det blev med stor dansk succes

 

 

Sirikit vinder overbevisende

 

Guldmedaljehoppen Sirikit e. Blue Hors Hotline/Blue Hors Don Schufro beviste at hun under Carina Nevermann Torup er særdeles godt undervejs med sin uddannelse. Parret tog sejren overbevisende med hele 75,37 pct og et enigt dommerpanel. Den 7-årige Zick Flower e. Blue Hors Zack Romanov indtog 4.pladsen redet af sin faste partner Blue Hors berider Allan Grøn.

Endnu en dansk ekvipage var at finde i klassen i form Rossetti e. Blue Hors Romanov/Midt-West Ibi-Light redet af Jan Møller Christensen. De sluttede lige udenfor placeringerne med samlet 68,15.

 

Se resultat af klassen her

 

I morgen afvikles endnu en klasse for de 7- og 8-årige tidligere uvm-deltagere - og så går det også løs med det det hele drejer sig om nemlig selve UVM-klasserne. Først skal de 5-årige heste i ilden og Danmark stiller med et særdeles stærkt hold det skal blive særdeles spændende at følge.

 

 

Billede

Sirikit og Carina Nevermann Torup (Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 05-08-2015 kl. 21:19 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Bundgaard Byg Cup 2 af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider