Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kom til internationalt kørestævne i Vensyssel

Om få dage kulminerer måneders arbejde, hvor heste og vogne samles til internationalt stævne 7. - 9. august

 

De sidste uger har summet af hektisk aktivitet i Vendsyssel Køreforening for at gøre det store smukke køreranlæg ved Dronninglund klar til både heste, kuske og publikum. FEI har for nylig givet stævnet status af at være sidste kvalifikationsstævne til VM for ponyer. Det øger spændingen i konkurrencen - - kan de sidste kuske opnå kvalifikation?

 

Til publikum er der lavet et helt nyt tilskuerområde tæt de store forhindringer med både gode udsigtsforhold samt cafeteria. Herfra vil publikum få masser af action lørdagen igennem. Med så mange forhindringer tæt på hinanden, vil der være hestevogne at se på i forhindringerne hele tiden. Publikum bliver alle dage guidet igennem kuskenes præstationer af den landskendte speaker, Jørgen Konge.

 

Til kuskene er der lavet en helt ny maratonforhindring og de eksisterende forhindringer er udbygget. I Vendsyssel har man som det eneste sted i Danmark mulighed for 3 dressurbaner på 40x100 meter ved siden af hinanden. Det giver både kuske og publikum en fantastisk mulighed for at følge både hvad der sker på dressurbanen samt på opvarmningsbanerne ved siden af.

 

Foreningens egen nykårede Nordiske Juniormester, Magnus Qvist (forsidebilledet), er at finde på startlisten med sin bedste pony, ligesom en del elitekuske fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har fundet vej til Vendsyssel.

 

Der er gratis adgang til stævnet alle dage samt åbent cafeteria. Program og deltagerlister kan findes på foreningens hjemmeside www.vendsysselkøreforening.dk eller via stævnets facebookside: https://www.facebook.com/VK2015CAI

 

Billede

 



Tilføjet d. 05-08-2015 kl. 09:01 af i kategorien Kørsel.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider