Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Foreløbig elitefølskollektion online

 

Følskuerne er i fuld gang med at blive afholdt og dermed er de første føl også fundet til årets elitefølauktion, der bliver afholdt i forbindelse med Eliteskuet på Vilhelmsborg d. 28.-30. august. Den forløbige kollektion ligger allerede online

 

Indtil videre tæller kollektionen bl.a. afkom efter internationalt anderkendte hingste som Sezuan, Skovens Rafael, Metall, Blue Hors First Choice, Grand Galaxy WIN, m.fl.. Som noget nyt bliver føllene præsenteret i både skridt, trav og galop på videoen, hvilket er et absolut positivt tiltag, der giver potentielle købere en mulighed for at skabe sig et bedre helhedsindtryk af føllene.

 

Elitefølauktionen har gennem de seneste år formået at skabe gode rammer og tiltrække købere der kan trække høje priser på kvalitetsføllene, hvilket også har resulteret i prisrekorder for auktionen stort set hvert år. Sidste år kulminerede det med salget af hingsteføllet Strandagergårds Sirocco e. Sezuan/Don Romantic der blev solgt for 550.000 kr, hvilket var den højeste pris for et varmblodsføl i Europa på det tidspunkt i det år.

 

I år er der lagt op til flere flotte priser med en kollektion af føl med højaktuelle afstamninger og bevægelseskvalitet.

 

Kollektionen vil løbene blive opdateret.

 

Link til Kollektionen her

 

Billede

Det bevægelsesstærke hingsteføl Strandagergårds Sirocco (E. Sezuan/Don Romantic), der fik rekordhammerslaget på 550.000 kr. på sidste års Elitefølauktion i forbindelse med Eliteskuet (Foto:JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 03-08-2015 kl. 23:43 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider