Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Elitedage i Trakehneravlsforbundet – kom og vær med!   Opdateret

TAF håber på at møde rigtig mange dygtige ryttere, der rider trakehnere, når forbundet afholder elitestævne den 21-23 august på Allerupgaard på Fyn. Skynd dig at tilmelde dig og din hest til dette spændende arrangement.

 

Så er det nu, du igen har mulighed for at tage din renavlede trakehner med til nogle rigtig spændende dage når Trakehner Avlsforbundet afholder elitestævne og eliteskue på Allerupgaard i dagene den 21-23. august 2015.

 

Fyn i trakehnerens tegn

Weekenden den 21-23. august står i trakehnerens tegn på Allerupgaard ved Odense på Fyn. Har du en af slagsen, så byder Trakehner Avlsforundet dig hjertelig velkommen til at deltage i nogle spændende dage, hvor der er masser af mulighed for at vise, hvad du og din trakehner kan indenfor dressuren.

 

Skulle du derimod blot have lyst til en hyggelig weekend, bliver der masser af spændende ridning at se på, foruden at årgangens bedste 2-, 3-års, og ældre hopper honoreres ligesom årets bedste hoppe- og hingsteføl udnævnes og hyldes.

 

Flot program

Programmet starter ud med masser af dressurklasser fredag og lørdag, hvor du med din trakehner vil kunne deltage på alle niveauer. Om søndagen afvikles så finaleprogrammerne, på baggrund af de resultater der er opnået de to første dage. Søndagen byder også på elitebedømmelsen af de absolut bedste 2- ,3-års og ældre hopper på landsplan, blandt de inviterede der er fremmødt, ligesom det bedste hingsteføl og hoppeføl udvælges.

 

Det bliver nogle rigtig spændende dage, i selskab med nogle af Danmarks mest vidunderlige heste.

 

Masser af stævneaktiviteter

Vil du deltage med din renstammede trakehner, er der masser af klasser du kan stille op i. Der er planlagt klasser lige fra 4-års gangartsklasser, over LA-klasser til Grand Prix. Der er spændende ridning til ethvert niveau af deltagende ryttere og for ethvert publikum.

 

Et initiativ som der som der var stor interesse for og som blev afviklet for først gang sidste år med stor succes afvikles der ingen en øveklasse med dommerudtalelse, som sikkert også i år vil blive taget godt imod blandt rytterne, som et velkomment initiativ. Her skal du skynde dig at tilmelde dig, hvis du skal nå at være med.

 

Øveklasse med dommerfeedback

Her vil ryttere kunne vælge et program, de ønsker at ride, som vil blive bedømt med en skriftlig kritik på traditionel vis. Efter dette ridt, får rytterne mulighed for at drøfte programmet med den erfarne dommer der dømmer klassen. Han vil give konstruktiv feedback om udførelsen af programmet og komme med forslag til forbedringer, hvorefter rytteren igen rider programmet. Efterfølgende får rytteren udleveret begge de to kritikker for hvert af de to ridt.

 

Klassen er udenfor konkurrence, men du konkurrerer mod dig selv. Det vil give dig en særegen mulighed for at få direkte feedback for det program du har redet, og at opnå en sjælden dialog med den dommer der har bedømt dig.

 

Forhåndsudtagelse til UVM

Elitestævnet er helt specielt, også i en anden henseende. Der er nemlig en særlig grund til at tage sin exceptionelt gode 4- eller 5-års hest med til stævnet. Det forholder sig nemlig således, at de to bedste 4-års og 5-års heste, der deltager i 2015, automatisk er forhåndsudtaget til bruttotruppen for Danmark til UVM for henholdsvis 5-års og 6-års heste i 2016.

 

Heste til auktion

Er du interesseret i at sælge din hest på den tyske eliteauktion i forbindelse med hingstekåring i Neumünster til efteråret, har du også chancen her, Der vil nemlig være besøg fra det tyske trakehnerforbund, der vil finde egnede auktionsheste til den tyske hingstekåring.

 

Vil du på forhånd sikre dig en eftertragtet plads på holdet, og har din trakehner det der skal til, så er det nu, du skal slå til. Sidste tilmelding til stævnet er den 3. august - så skynd dig at melde dig til!

 

Proportionerne kan ses på DRF-Go under R-stævner, eller du kan klikke på linket her

 

HUSK TILMElDIG VAR MANDAG DEN 3. AUGUST - MEN DU KAN STADIG NÅ AT VÆRE MED!

 

Hvad enten du deltager med din trakehner eller blot som publikum, skal det helt sikkert blive til en spændende weekend på Allerupgaard.

 

Vel mødt!

 

Billede


Tilføjet d. 01-08-2015 kl. 13:23 og sidst rettet den 09-08-2015 kl. 08:26 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-06-18 Trakehner-Avlsforbundets sommerstævner
24-07-15 Dansk amatør-deltagelse i Trakehner Bundesturnier 2015
04-08-14 Tag din trakehner med til Broholm!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider