Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Beach Polo på Hornbæk strand

Kom til beach polo på Hornbæk strand på Nordsjælland i weekenden den 23-25 juli, og få en spændende oplevelse ud over det sædvanlige, når der afholdes Scandinavian Beach Polo World Cup.

 

Polo World Cup på Hornbæk strand

Hvis du vil opleve en usædvanlig heste-event på dansk grund midt i den danske højsommer, så er den her! Der ikke mindre end en så usædvenlig begivenhed som Beach Polo World Cup i Danmark. I næste weekend, afvikles der Scandinavian Beach Polo World Cup på det eksklusive Hornbæk strand på Nordsjælland - det danske svar på St. Tropez.

 

Polo i Danmark

Man skulle ikke tro det om lille Danmark, men det er altså sandt. I dagene den 23, 24 og 25 juli, er Danmark vært for en særlig polo match, nemlig ikke mindre end Scandinavian Beach Polo World Cup. Dette til trods for at polo er en temmelig ny og meget lille sport i Danmark. Arrangementet finder sted på selve Hornbæk strand. Det betyder at polo machene - ligesom for beach volley - vil foregå i sandet på selve stranden.

 

Polo til Danmark i 2013

Scandinavian Beach Polo World Cup, er opstået ud fra en ide af de to polo entusiaster Louise Sandberg og Jacob Klingert Jacobsen, som i 2013 var de første, der bragte polo sporten til Danmark. Deres første arrangement blev afholdt i centrum af Købenavn under navnet The Copenhagen Open, og var en kæmpe succes med over 6.000 tilskuere, heriblandt så prominente gæster som den Kongelige Danske Familie.

 

Som opfølgning på denne succes, besluttede de sig at lave endnu et arrangement, denne gang i det eksklusive Hornbæk. Arrangementet afholdes i uge 30, som højdepunktet på den danske sommer. Om dagen vil der være polo matches med berømte spillere fra hele kloden.

Der vil deltage 8 polo teams fra henholdsvis Danmark, Sverige, Tyskland Schweiz, Tjekkiet og USA, og der forventes mange tilskuere til arrangementet.

 

Som i Storbritannien og andre steder hvor polo dyrkes, er der ofte en lidt eksklusiv stemning omkring arrangementerne. Dette arrangement er ingen undtagelse, men skal ikke afholde interesserede og nysgerrige i at deltage i polo arrangementet og heppe på favorit holdet - hvis det da ikke lige er Danmark. Det vil med garanti blive en helt unik oplevelse.

 

VIP arrangement

For de særligt heldige og inviterede, er der et VIP arrangement, hvor der vil blive serveret ikke champagne fra Veuve Clicquot og caviar fra Rossini efterfulgt af en gourmet frokost. Om aftenen fortsætter festlighederne på Zen Nightclub, som er medlem af 'World's Finest Nightclubs' . Her afholdes der afterparties, hvor der er hyret en del kendte DJ's ind. Maden i VIP området er tilberedt af Ilse Jacobsens restaurent 'Kurbadet'.

 

Vil du vide mere om arrangementet, kan du læse om det her

 

Glæd dig og kom og tag del i denne usædvanlige oplevelse.

 

Billede

 

Beach Polo, som det så ud ved et tidligere tilsvarende arrangement


Tilføjet d. 18-07-2015 kl. 20:35 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-03-16 Ejeren til 21 døde poloponyer vinder 2,5 mio dollars i retssag
07-01-14 Tiltalt for drab på Plum-pony


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider