Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dujardin og Valegro suveræne

Charlotte Dujardin viste i Grand Prix Speciale i Hartpury, som er den sidste klasse inden EM, at ekvipagen ikke alene er stabil i sin overlagte formkurve, men nær ved suveræne, og blev belønnet med næsten 88 %, foran et tiljublende publikum.

 

Publikum i jubel

Ikke mindre end 87,765 % opnåede Charlotte Dujardin og Valegro i grand Prix Speciale programmet ved Hartpury dressur festivalen, hvorefter et engageret publikum brød ud i jubel. Det var en tidlig fødselsdagsgave til Dujardin, der dagen efter ville fylde 30 år.

 

Fejlfrit ridt

Til trods for at Dujardin har haft en travl weekend og haft mange heste med til stævnet, var det et overlegent og fejlfrit ridt, som finale og som satte en fed streg under, at både Dujardin og den 13-årige Valegro er i storform og særdeles stabile.

 

Ekvipagen er regerende olympisk mester, europamester, verdensmester World Cup-mester og verdensrekortindehaver, og i næste måned skal den regerende europamester forsvare sin titel, ved europamesterskaberne i Aachen.

 

Dansk hest på andenpladsen

Der var hele 12 % ned til anden pladsen pladsen, som blev indtaget af den britiske rytter, Fiona Bigwood. Hun rider rider en med danske øjne interessante hest. Bigwood har nemlig erhvervet den oldenburgerregistrerede Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi / Donnerschlag som hun red i klassen og det ridt inkasserede ekvipagen 75,922%.

 

Goncalo Carvalho fra Portugal med den smukke luisitano Batuta viste sig at være populær blandt dommerne og publikum, og fik indtaget tredjepladsen med 71,882 %.

 

Det var et stort aktiv for Hartpury at fejre 10-års jubilæet, men de mange tilskueres hyldest til Dujardin og Valegro som en fantastisk afslutning på dressur festivalen 2015.

 

Se Charlotte Dujardins og Valegros ridt her

 

Billede

 

De tre placerede ryttere i rand prix specialen


Tilføjet d. 13-07-2015 kl. 20:58 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider