Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gratis entré til publikumsoplevelser

Det summer af de sidste forberedelser inden det går løs med mesterskaberne på SAO's nyrenoverede arealer i næste uge. Publikum kan glæde sig til et tæt pakket sportsligt program og spændende publikumsoplevelser - helt GRATIS!

 

De sidste forberedelser til NBC 2015 er i fuld gang. De frivillige kræfter i Sportsrideklubben Ålborg og Omegn knokler for, at skabe det store event der lægger faciliteter til nordens dressuropgør.

 

Det lægger helt fast hvilke ekvipager der kommer til start og de vil med sikkerhed levere dressur på topplan og dermed er der også lagt op til en stor publikumsoplevelse på de nyrenoverede baner på SAO.

 

For publikum er der GRATIS ENTRÈ alle dage og arrangørerne håber selvfølgelig at så mange som muligt vil finde vej til Ålborg for at heppe med.

 

Arrangørerne har virkelig lagt sig i selen for at skabe en anderledes og attraktiv oplevelse. Der bliver faglige interviews med relevanter personer. Interviews med rytterne for, at få deres reaktioner på deres præstation vil også være en del af programmet. Derudover vil tidligere landstræner for paradressur-rytterne Ebba Berthelsen give publikum et indblik i denne fascinerende disciplin.

 

Det sportslige program er tæt pakket - der rides finaler lørdag og søndag. Se den foreløbige tidsplan HER

 

Har du ikke mulighed for at komme til Ålborg og opleve det hele så kan en stor del af det opleves via livestreaming. Det er Dreamsports der leverer og du finder det via linket her: http://www.dreamsports.dk

 

Husk også fredag aften er der stor rytterfest med underholdning fra de deltagende nationer, live musik og DJ! Der er ligeledes fest i teltet lørdag aften med DJ og god mad fra Morten Koks restaurationstelt.

 

Vi ses i Ålborg!

 

Pressemeddelelse: NBC 2015


Tilføjet d. 19-06-2015 kl. 16:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider