Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Drama ved DM dressur, Helgstrand udelukket

Det var drama på højeste niveau, da TDéren kort før klassens start, måtte meddele Andreas Helgstrand, at han ikke kunne deltage i Danmarks Mesterskabet, da Tørveslettens Stamina ikke har opnået de to gange 65 % i MB til C-stævner, som er kvalifikationskravet for at deltage ved landsstævner.

 

Stamina der har deltaget i syv Grand Prix klasser, og senest ved JBK Horse Festival i Odense, sidste måned, debuterede internationalt med en tredjeplads, synes ellers fuldt ud kvalificeret til at deltage på dette niveau. På de sociale medier har diskutionen løbet stærkt, og der har været stillet spørgsmålstegn ved, dels om denne mesterskabsklasse kan defineres som landsstævne og desuden, om flere af klassens øvrige deltagere, også burde udelukkes af samme årsag.

 

Første afdeling af Gorrissen Federspiel DM for Senior, blev ikke overraskende vundet af Anna Kasprzak og Donnperignon med 74,360 %. Anna udtaler på facebook: "Fantastisk følelse at være på banen med Pepe igen. Efter 10 måneders stævnepause kunne jeg godt mærke at der manglede lidt finjusteringer her og der og derfor også enkelte fejl, men er super glad for min tur i dag og nød hvert et øjeblik. "

 

Andenpladsen gik til Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Loxana med 71,320 %, mens Mikala Múnter Gundersen og My Lady indtog tredjepladsen med 71,020 %.

I morgen går det løs i Grand Prix Special for de 24 bedst placerede.

 

Resultat Grand Prix

 

Billede

Anna Kasprzak og Donnperignon (Arkivfoto: JP-Photo)


Tilføjet d. 13-06-2015 kl. 00:06 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider