Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vil du med på Danmarks bedste ridelejr?

DRF's hovedsponsor Sydbank giver nu 11 heldige unge mulighed for at tage en ven eller en veninde med til Danmarks bedste ridelejr - Sydbank SommerCamp. Ridelejren foregår på landsholdets træningscenter, Middelfart Ridecenter, hvor Sydbank, landstrænere og flere andre er klar til at give de unge en oplevelse i særklasse. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lave et billede eller en video og fortælle, hvorfor netop du eller den, du nominerer, har fortjent en rideoplevelse for livet.

 

Sydbank SommerCamp - en oplevelse i særklasse

Sydbank SommerCamp handler om at vise glæde for ridesport. Du kan nominere dig selv eller en person, som du mener, har fortjent en oplevelse for livet frem til 30. juli 2015 kl. 12.00. Du nominerer ved at uploade din video eller billede med tekst på hjemmesiden http://www.Sydbank-SommerCamp.dk. Video/billede og tekst skal fortælle, hvorfor du eller den nominerede har fortjent at vinde. Det kan være, at du og en hest kan et helt særligt trick eller bare har det skønt sammen. Det kan være, du kender én, som har et helt særligt forhold til en hest eller sporten. Det kan også være, at du bare lever og ånder for ridesporten, og du ville ønske, at folkeskolen havde heste som tema i alle timer. Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os til, at se din video. Den nominerede person skal være mellem 9 og 16 år. Det er uden betydning, hvilken disciplin, du rider, om du har din egen hest eller ej, og hvor dygtig du er - det vigtigste er, at den nominerede elsker ridesporten.?

 

"I Sydbank er vi meget tilfredse med vores partnerskab med Dansk Ride Forbund. Vores engagement giver os mulighed for ikke alene at fokusere på de ryttere, der ligger på topplan, men ligeledes at støtte ridesporten på breddeniveau. Det er netop derfor, at vi i samarbejde med blandt andre Dansk Ride Forbund nu lancerer Sydbank SommerCamp, hvor unge ryttere kan vinde en plads på Danmarks bedste ridelejr. Vi har høje forventninger til tiltaget og ser allerede nu en overvældende stor interesse for at vinde en plads på SommerCampen," fortæller Mads Strib Sørensen, der er Sponsor Manager i Sydbank.

 

Se Anna Kasprzak fortælle om Sydbank SommerCamp i denne video. www.youtube.com/watch?v=ZBcaWXBEBF8 Udvælgelsen af de 11 vindere til Sydbank SommerCamp foretages på følgende måde: Blandt alle indsendte nomineringsvideoer og billeder, bliver de syv videoer/billeder med flest stemmer udvalgt og tildelt en plads inklusiv veninde/ven på Sydbank SommerCamp. De resterende fire vindere bliver valgt af en jury bestående af personer fra Sydbank og Dansk Ride Forbund. Juryen udvælger efter kriterier som kreativitet, personlighed og de færdigheder, som du og din hest viser i den uploadede video/billede. Ridelejren bliver afviklet d. 5. - 6. september, og vinderne bliver informeret enten telefonisk eller personligt mandag d. 3. august 2015.

 

Pressemeddelelse: DRF

Billede

 


Tilføjet d. 06-06-2015 kl. 18:22 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider