Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sig farvel til kolik, forfangenhed, overvægt, stress og dårlige hove med workshop om hestevelfærd...

og vandrefold

 

Kom til en lærerig dag i hestevelfærdens tegn lørdag den 13. juni fra 9-17 i Helsinge og mød dyrlæger, professor fra KU Life, samt hovtrimmere og ligesindede hesteejere, hvor du lærer om hestens naturlige behov, og hvordan du ved at etablere en vandrefold kan nedsætte risikoen for livsstilssygdomme hos hesten.


Er du som hesteejer bekymret for forfangenhed, kolik, stress, overvægt eller dårlige hove hos din hest, eller blot interesseret i at opretholde en sund, glad og velfungerende hest hele dens liv? Så bør du deltage i den kommende workshop om vandrefolde og hestevelfærd ved Helsinge på Sjælland.

 

Lørdag den 13. Juni inviterer hovtrimmer og indehaver af nok den første vandrefold (Paddock Paradise) i Danmark, Louise Bach-Holler, nemlig til en interessant og højaktuel dag i hestevelfærdens tegn. Blandt foredragsholderne kan nævnes professor fra KU Life, Jan Ladewig, dyrlæge og hovtrimmer Dorthe Nyrup, samt inkarneret vandrefoldsentusiast, Erik Lange.

 

På dagen vil der være foredrag om hestevelfærd, om lovgivingen for hestehold, herunder vandrefolde, og der gås en runde i vandrefolden på stedet til inspiration. Dagen slutter med åben debat og mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderne og dele erfaringer med andre hesteejere.

 

Desuden er du velkommen til at medbringe en tegning over din egen fold og få input til, hvordan du kan ændre den til en velfungerende vandrefold. Har du problemer med hestens hove, vil der også være professionel hjælp at hente for rådgivning.

 

Hvad er en vandrefold?
En vandrefold er ikke bare en kedelig jordfold, hvor hesten står og hænger i et hjørne hele dagen. En vandrefold er udformet, så hesten hele dagen går på opdagelse i søgen efter føde og vand. Nøjagtig som den ville gøre, hvis den levede frit i naturen. Det giver motion og dermed bedre blodgennemstrømning, færre skader, slanker, styrker hovene og hele kroppen, nedsætter risikoen for forfangenhed og kolik og giver en harmonisk og glad hest.
At etablere en vandrefold behøver hverken at være dyrt eller besværligt, der findes mange nemme og sjove ideer, som kan være med til at gøre din hests hverdag endnu bedre. På dagen møder du en masse andre vandrefolds-entusiaster, der deler ud af deres erfaringer, så du selv kan spares for en masse unødigt arbejde, når du går i gang med at ændre din fold til en vandrefold.

 

Hvornår: Lørdag den 13. juni 2015

 

Se program her

 

Tilmelding:

Kontakt Louise Bach-Holler

Email: louise@naturligthestehold.dk

Web: http://www.naturligthestehold.dk


Tilføjet d. 04-06-2015 kl. 09:45 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider