Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Suspekt FB cover skaber vrede

Et coverbillede - af en hest med en kvinde, der hiver kraftigt i tøjlerne - som rapgruppen Suspekt har lagt på deres Facebook side, har skabt vrede rettet mod det populære band.

 

Billedet viser en let påklædt kvinde, der hiver så meget i tøjlerne på en hest, at dens mundvige strækkes voldsomt, og har givet kraftige reaktioner fra især kvinder, der diskutterer, hvorvidt Suspekt indirekte accepterer dyreminhandling udfra billedet at dømme.

 

'Jeg er STOR Suspekt fan, og Lukas Graham fan, men jeg er også hestepige med stort H, og jeg må bare sige, at det billed provokerer mig...... Og IKKE på den gode måde Det er en ommer drenge!!!" skriver Anja Blach Svendsen i kommentarfeltet til billedet.

 

"'Dårlig stil med et billede af en hest som TYDELIGVIS ikke har det godt.. Indirekte accept af, at man kan udsætte heste for overlast! Det kunne I godt have gjort bedre drenge.. Ja I vil gerne være nogle banditter, men vi kan vel være enige om, at det ikke skal være på bekostning af dyr (og børns) ve og vel?'"skriver Elene Miella Eden Nielsen.

 

Og Maya Bruun mener heller ikke, at rapgruppen, kan tillade sig at bruge billedet: "'Oh my.. Rigtig flot at reklamere med dyreplageri på den måde. Billedet viser tydeligt, at hesten ikke har det godt. Tror der er RIGTIG mange piger (og drenge), der lige har mistet ALT respekt de havde for jer som kunstnere. Dårlig stil.'

 

Henriette bæk Jensen mener at banded har en forpligtigelse som rollemodel og har skrevet: "Jeg håber virkelig dette billede af dyremishandling er brugt i ren uvished! Det er på ingen måde acceptabelt! Stakkels hest og desværre er det det i støtter op om med dette billede. I er forbilleder for mange unge mennesker!"

 

Cathrin Lylloff Jensen der kan lide musikken, er ligeledes mindre begejstret for bandets billedvalg: " Musikken er som altid fed Humørikonet smile -Dog er det et MEGET uheldigt billede.... arme hest!!!! forestil jer at få et 7" søm i munden med en snor i hver ende, og en der sidder på ryggen og flår jeres hoved tilbage i snoren, så tænderne slår på metallet...... det gør naller... Humørikonet wink ... det gør det også på hesten der..... Håber ikke i drenge, står bag billedet, for så taber i MANGE fans på dette Humørikonet frown Trist at se på må jeg bare sige Humørikonet frown"

 

Den omfattende kritik af Suspekts billedvalg har imidlertid haft effekt, for efterfølgende er hestebilledet blevet erstattet af et nyt billede med følgende tekst:

 

'Vi i suspekt går ikke ind for dyremishandling og har derfor valgt at censurerer vores cover til søndagsbarn, da der åbenbart har været tale om en form for påtvunget tortur i denne sammenhængen. Produktionstiden for erstatning af grafisk materiale på platformen internettet ikke så hurtig som man skulle tro, men her er et cover hvor alt er dejlig sort. Det man kan hygge sig med indtil det nye kommer op, hvis man ikke kan holde det andet ud.'

 

For link til Suspekts Facebook side, klik her .

 

Billede

 


Tilføjet d. 19-05-2015 kl. 13:05 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider