Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Endnu flere heste på Roskilde Dyrskue 2015

I år kan gæsterne opleve hele 357 heste på Roskilde Dyrskue. Fra de mindste Miniaturer til de største Shireheste. Hestene er en vigtig del af Roskilde Dyrskue, og der skal være mange af dem.

 

I år er 30 racer repræsenteret, og der er flere jubilæer på skuet. Frederiksborgerne kan fejre hele 325 års jubilæum på stambogsføring! Welsh og Gotlands Russ kan også fejre jubilæum og sidstnævnte har i år 14 heste med på udstillingen.

 

Alle 357 heste kan opleves i staldene samt til de indledende bedømmelser i ringene. De mange bedømmelser kulminerer med kåringen af Sjællandspræmien, herunder skuets bedste hingst. I år er 15 hingste fra forskellige racer opstillet.

 

Årets dyrskue kan desuden præsentere gæsterne for 9 samlinger; i en samling har man mulighed for at se flere generationer eller afkom indenfor pågældende race. Vil du se hestene i aktion, så skal du se det store hesteshow, der kan opleves alle tre dage. Her optræder 12 racer i et alsidigt show, der viser hestenes særlige kundskaber forbundet med deres race. Her er tøltene islændere, springende heste, dressur, kørsel, og meget andet godt.

 

Roskilde Dyrskuer er mere end heste

Mød mere end 2.000 dyr; fra de store malkekøer til de små æglæggere. Smag på masser af mad; fra lokale madhåndværkere til den klassiske pølsevogn. Se på masser af maskiner; fra mejetærskere til traktortræk. Oplev og smag på dansk landbrug.

 

Roskilde Dyrskue byder på oplevelser for store og små: Hvor kommer mælken fra? Hvordan får man en kylling ud af et æg? Hvordan ser en rigtig bonderøv ud? Børnene kan selv finde svarene på Roskilde Dyrskue, hvor spændende børneaktiviteter kombinerer sjov med fakta. Også de voksne kan blive klogere på dansk landbrug, for Roskilde Dyrskue er mødested for land og by.

 

Roskilde Dyrskue fra den 5. - 7. juni. Se mere på http://www.roskildedyrskue.dk eller på facebook: Roskilde Dyrskue.


Tilføjet d. 04-05-2015 kl. 12:10 og sidst rettet den 03-06-2015 kl. 16:52 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider