Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Edberg vinder S-dressur

Den danskavlede trakehnerhingst Edberg opnåede en imponerende sejr i Wiesbaden-Adamstal i Tyskland, da han med sin rytter Antje Hell sejrede i Prix St. Georg, som den yngste af de deltagende hingste.

 

Ved afprøvningen i Tyskland i sidste weekend placerede den smukke fuksrøde Edberg sig ved første ridt på trense en 5. plads, med sin ejer og rytter - tyske Antje Hell.

 

Herefter fulgte en tredje plads i den to-stjernede M-klasse, med 33 startende heste, hvormed det lykkedes ekvipagen at kvalificere sig til deltagelse i Prix St. Georg klassen.

 

Efter et veldisponeret ridt, indbragte det den dansk avlede hingst 69 % og sejren i S-klassen, og hingsten udmærkede sig samtidig med, at være den yngste deltager blandt samtlige deltagende heste i klassen.

 

Edberg, er avlet at den mangeårige inkarnerede trakehner avler Erik Jørgensen,Herfølge.

 

Edberg, er efter den populære og avlspræstationsstærke tyske trakehner elitehingst og DV kårede fløjhingst EH Connery, og har en til Danmark tidligere tilknyttet hingst som morfar, nemlig Kaiser Wilhelm. Kaiser Wilhelm er efter Silvermoon, som i en årrække var eget af Stutteri Blue Hors, og som ligeledes er far til den i Danmark og udlandet så kendte men nu afdøde superhoppe Blue Hors Matiné, som blev redet af Andreas Helgstrand i world cup.

 

Kaiser Wilhem selv, blev tidligere indkøbt fra Tyskland af Stutteri York, ved Hørsholm. Han blev i en årrække redet på internationalt topplan af den hollandske toprytter Anky Ter Beek, der på daværende tidspunkt var Stutteri Yorks førsterytter, og fortsat er bosiddende i Danmark.

 

Billede

 

Edberg fra hans deltagelse ved UVM

 


Tilføjet d. 23-03-2015 kl. 20:18 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-10-10 Buddenbrock årets hingst


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider