Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fortjenstmedalje i guld til Don Schufro

 

Blue Hors Don Schufros indflydelse på den danske avl har været enorm. Det kunne da heller ikke komme som nogen overraskelse da Dansk Varmblods avlsledelse fuldt fortjent valgte at tildele den nu 22-årige hingst fortjenstmedalje af højeste karat i forbindelse med galashowet i Herning lørdag aften

 

Hingsten blev vist for hånd af Karsten Petersen, der foran et stående publikum under stort bifald viste at hingsten stadig formår at vise sin kattesmidige passage og piaffe.

 

Ud over hingstens enestående egenpræstation i sporten, der indbefatter OL bronze for hold , DM guld, samt mange internationale sejre på Grand Prix-niveau, så har hingsten i særdeleshed gjort sig bemærket via sit afkom.

 

Han har og har haft mange afkom i international topsport herunder bl.a. Weihegold, der netop har vundet Louidor Preis finalen i Frankfurt og nu er på vej frem med stormende skridt under Beatrice Buchwald for Tyskland, gangartsfænomenet Paragon, der under Heather Blitz har været reserve på det amerikanske landshold, Donna Asana under Lone jørgense, guldmedaljehoppen Donna Silver primært under Daniel Bachmann, Dorina med Siril Helljesen for Norge, avlshingsten Diamond Hit under Emma Hindle for England, Bocelli med Rose Mathisen for Sverige, Græsmarkens Don Pedro under Thomas D. Larsen, guldmedaljehoppen UNA Donna Unique, der vandt UVM i Verden under Andreas Helgstrand, Rebelle, der var Årets Hoppe i det tyske oldenburgerforbund og succesfuld på internationalt lilleturs niveau under Maria Anita Andersen - bare for at nævne nogle få.

Også som morfar har hingsten haft stor indflydelse, idet han bl.a. er morfar til UVM-vinderne Hønnerups Driver (e. Blue Hors Romanov) og Sezuan (e. Blue Hors Zack).

 

Hertil er han far til over 20 kårede sønner og han har været far til årets hoppe i det tyske oldenburger forbund to gange, samt far til årets hoppe i Dansk Varmblod tre gange. Han er desuden far til over 20 medaljehopper - heraf de fire med guld.

 

Billede

Blue Hors Don Shufro til gallashowet hvor han modtog sin fortjenstmedalje i guld (Foto: Aafoto.dk)

 

Se kort video fra præsentationen her


Tilføjet d. 11-03-2015 kl. 20:31 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider