Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

2x10 fra Dujardin til Heiline’s Lord Romantic

 

 

Så kom Charlotte Dujardin i aktion i Herning, hvor hun fra starten blev udfordret på et par friske unge danske heste

 

Der blev vendt noget op og ned på karaktererne og placeringsrækkefølgen da Charlotte Dujardin idag satte sig i sadlen for at teste 1. heat i fremmedryttertesten. Heiline's Lord Romantic, der lå tredjesidst i det samlede klassement før fremmedryttertesten gav Dujardin så god en tur at hun med stor begejstring kvitterede med to rene 10-taller. Lord Romantic (e. Tailormade Lancelot/Don Romantic) er måske ikke den mest spektakulære hest i klassen, men hesten viste under Dujardin 3 super regulære gangarter, lod sig let og ubesværet regulere og viste stor ridelighed. Det er nok værd atter at tage til efterretning hvorledes topryttere igen og igen viser hvorledes de hos unghesten vægter 3 gode klare gangarter og rideligehed fremfor store ekspressive gangarter, som traditionelt honoreres i ungheste og championatsklasser.

Charlotte sagde om hesten at den har en dejlig naturligt god trav og at den giver en super god følelse. Den bliver i rammen og har en dejlig galop med god selvbæring. Hun sagde også begejstret at hun kunne have redet på ham hele dagen og havde lyst til at tage ham med hjem. Hun fandt i øvrigt ikke rigtig noget hun kunne kritisere ved vallakken.

Også smukke Egebjerggårds Dutchmann e. Sandreo/Sam-Sam rykkede betydeligt op i klassementet efter 2x9 fra Dujardin. Igen en super ridelig hest, der står i en flot naturlig uphill form og demonstrerer 3 gode taktrene og udviklingsbare gangarter.

 

Billede

Egebjerggårds Dutchmann under Charlotte Dujardin

 

 

Det var en fornøjelse at se Dujardins verdensklasseridning og det var tydeligt at hestene befandt sig godt under hende. Flere af hestene var ganske forandrede efter de blot små 6-7 minutter hun havde til rådighed med dem.

 

Det skal blive spændende at følge testridningen af 2. heat i morgen, hvor den bedste placerede halvdel fra ridning under egen rytter skal testes af verdensetteren.


Tilføjet d. 07-03-2015 kl. 19:59 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider