Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Endnu en torsdagsvinder på Heste-Nettets stand (præmie sponseret af AB Rideudstyr)

Torsdagens sidste vinder var Isabelle på 9 år. Hun følte sig meget heldig, da det var den eneste dag hun deltog på messen. Isabelle vandt et flot regndækken til sin rideskolepony Bianca, dækkenet havde en værdi på 349 kr. og blev sponsoreret af abrideudstyr.dk.

Isabelle har redet i snart to år og er stor fan af heste. Hun fortæller ivrigt om sin skønne hvide og kælne rideskolepony, som hun drømmer om at blive fast passer på. "Så for man også et stort skab med plads til alt sit rideudstyr", tilføjer hun.

 

Billede

Isabelle med dækkenet fra AB Rideudstyr

 

Isabelle lærte ponyen Bianca at kende, da hun som nybegynder deltog i en ridelejr på KOOR rideskole, og Bianca har fået en helt speciel plads i Isabelles hjerte. Den lille hvide pony er ca. 18 år og har både en sygdomshistorie med spat og forfangenhed bag sig. Det var faktisk kommet så vidt at rideskolen havde besluttet at hun skulle aflives. Der hvor Bianca kom hen, mødte hun en ung fyr som havde været staldarbejder på rideskolen, han genkendte Bianca og reddede hendes liv! Han gik ture med hende og tog sig af hende indtil hendes tilstnd var forbedret så markant, at dyrlægen vurderede, at hun i stedet for aflivning kunne komme tilbage på rideskolen og bo. Isabelles mor har taget nedestående billede af Bianca og Isabelle. Bianca fortæller, at hun har fødselsdag på lørdag, og Hest-Nettet ønsker hende tillykke med både fødselsdag og dækken.

 

Billede

 

 

Du kan også blive en af de heldige vindere af de mange fede præmier, hvis du besøger Heste-Nettets stand (3040D) og deltager i konkurrencerne!


Tilføjet d. 06-03-2015 kl. 15:56 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider