Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Herning: Kårede 5-års og ældre dressurhingste

 

Et lille men interessant hold bestående af 4 hingste, der alle blev kåret blev præsenteret i holdet af 5-års og ældre hingste

 

Den 11-årige Dalwhinnie e. De Niro/Rohdiamant har flere sejre og placeringer på internationalt lilletursniveau. Fordi Dansk Varmblod og Svensk Varmblod har en aftale om kåring af hinandens elitehingste var Dalwhinnie også garanteret kåring da han netop er elitehingst i Svensk Varmblod.

 

Billede

Dalwhinnie e. De Niro/Rohdiamant (Foto: Christine Prip)

 

El Capone e. UB 40/00 Seven en 6-årig hollandsk hingst af moderne type med en dejlig smidig overlinje og en elastisk bevægelse og stor ridelighed. Hingsten var udtaget til UVM for Holland som 5-års men blev desværre skadet. Han har desuden taget andenpladsen i PAVO Cup i Holland både som 4- og 5-års

 

Billede

El Capone e. UB 40/00 Seven (Foto: Christine Prip)

 

Blue Hors Veneziano e. Vivaldi/Donnerhall har haft en lille men særdeles god følårgang. Han har haft lidt "børnesygdomme" og har derfor været lidt længere undervejs, men er nu gennem afprøvningssystemet og er dermed også endelig kåret.

 

Billede

Blue Hors Veneziano e. Vivaldi/Donnerhall (Foto: Christine Prip)

 

JJ Zinfandel Grønvang e. Zack/Gribaldi, der sidste år blev udnævnt til præmiehingst og efterfølgende solgt på auktionen til JJ Horses i Norge, blev ligeledes færdigkåret. Avler Stutteri Grønvang i Brædstrup blev tildelt en opdrættermedalje i Bronze for opdrættet af hingsten.

 

Billede

JJ Zinfandel Grønvang Zack/Gribaldi (foto: Christine Prip)

 


Tilføjet d. 06-03-2015 kl. 00:36 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af christinep




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider